Ryktestorm rundt Schumacher

Går Michael Schumacher til det nystartede Toyota-laget i 2002? Kjøper tyskeren Sauber, og vil han sparke Ferrari-kjører Rubens Barrichello?

Ryktene svirrer om den suverene Formel 1-verdensmesteren før søndagens Grand Prix-løp på Interlagos-banen i Brasil.

På nattas pressekonferanse var Schumacher nødt til å ta tak i flere av historiene som verserer i miljøet.

Om Toyota - og hans egen framtid i Ferrari:

- Faktum er at jeg ikke vil involveres i noen diskusjoner, verken med Ferrari eller andre, før sesongen er over. Jeg vil konsentrere meg om jobben. Det er mulig at noen har kontaktet agenten min, men jeg vet ikke om det.

Om hans mulige kjøp av Sauber-laget:

- Jeg vet ikke hvor dette kommer fra, men det er ulogisk. Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil ha en sånn jobb. Jeg ser ikke på meg som en mulig lageier.

Om krangelen med Ferraris andrefører Rubens Barrichello, etter at de skjelte hverandre ut etter en passering i Malaysia GP:

- Vi har våre problemer. Vi er uenige av og til, som i Malaysia. Men jeg synes ikke det var så ille at vi hadde en diskusjon. Vi kan sette oss ned og snakke om en løsning. Jeg er sikker på det, sier Scumacher.

Sportslig har Barrichello overbevist denne sesongen. Han ligger som nummer to før VMs tredje løp denne helga.

Men ifølge ryktene er konflikten med brasilianske Barrichello mer dyptgående. Kilder nær tyskeren sier at andreføreren er på vei ut:

- Det er en følelse i Ferrari om at de skal kvitte seg med Barrichello ved sesongslutt. Dette er ikke første gang han lager kvalm. Han virker som en grei kar, men han kan være vanskelig å ha med å gjøre. Schumacher er ikke imponert - og han er ikke alene.

Men Barrichello føler seg trygg - foreløpig.

- Jeg tror Ferrari vil gi meg en real og ærlig sjanse til å vinne VM hvis jeg har sjansen.

Fredag kveld kjører Formel 1-gutta sin første tidstrening i Brasil. Kvalifiseringen går lørdag, mens Schumacher kan sikre seg sin sjuende strake seier søndag.

UVENNER?</B> Michael Schumacher blåser et kyss mot lagkamerat og kranglebøtte Rubens Barrichello før helgas løp.