Rystende detaljer etter skandalen: - Ba politibetjenter ha sex med hverandre

Rapport om keeperstjerna Hope Solo.

SPILLEKLAR: Her er USA-målvakt Hope Solo på trening i Winnipeg i Canada. Samtidig kommer det nye detaljer og arrestasjonen fra i fjor sommer i amerikansk presse. Foto: USA TODAY Sports Images
SPILLEKLAR: Her er USA-målvakt Hope Solo på trening i Winnipeg i Canada. Samtidig kommer det nye detaljer og arrestasjonen fra i fjor sommer i amerikansk presse. Foto: USA TODAY Sports Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet). USA-målvakt Hope Solo (33) er en av kvinnefotballens aller største profiler. Nå er hun aktuell med fotball-VM i Canada - men samtidig kommer en rekke nye avsløringer og detaljer rundt arrestasjonen av Solo fra i fjor sommer.

Blant annet ESPN, USA Today og New York Post har publisert deler av en politirapport etter pågripelsen av Solo.

- Solo uttalte seg fornærmende gjentatte ganger overfor betjentene som arresterte henne. Hun antydet at betjentene skulle ha sex med hverandre og sa den ene betjenten så ut som en «14 år gammel gutt», står det gjengitt av ESPN.

- Da Hope Solo fikk bekjed om å ta av seg et halskjede, sa en tydelig beruset Solo at smykket var mer verdt enn årslønna til betjenten.

«Bitch» Solo ble pågrepet og arrestert for vold mot sin egen halvsøster og nevø i juni i fjor. Den mannlige nevøen var på dette tidspunktet 17 år. I januar kom beskjeden om at anklagene var trukket tilbake.

Men nå kan det igjen bli en storm rundt fotballstjerna.

Ifølge den nye rapporten opptrådte Hope Solo respektløst under pågripelsen - etter at hun hadde utøvet vold mot familiemedlemmene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.