Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rystende flytur for håndballgutta

Skjærvold kastet opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De norske håndballgutta fikk en utrivelig flytur til Tyskland i dag. Flyet ristet så kraftig at Rune Skjærvold kastet opp.

- Jeg så på film i den verste turbulensen. Det tror jeg ikke var spesielt lurt, sier Skjærvold til Nettavisen.

Det litt skumle med det, er selvsagt at Jan Thomas Lauritzen kastet opp i spillerbussen i går. Dermed fryktet lagledelsen at omgangssjuke kunne spre seg i troppen - et mareritt for et lag en halv uke før avkast i VM.

Ingen andre sjuke

Landslagslege Thomas Torgalsen tror imidlertid ikke det feilte Rune Skjærvold noe annet enn reisesjuke. Og det er heller ingen andre i troppen som har hatt symptomer på magesjau.

- Hvis ingen er dårlige i morgen, tror jeg vi er ferdige med det. Det pleier å smitte raskt, i løpet av ett eller to døgn, sier legen til Dagbladet.no.

I kveld la Gunnar Pettersen inn en treningsøkt på et treningssenter i Tyskland for å få flyreisen ut av kroppen.

Jan Thomas Lauritzen er frisk igjen, og var med på trening i kveld. Bjarte Myrhol, som hadde feber i går, er også helt frisk.

FLYSYK: Rune Skjærvold ble dårlig da flyet med de norske håndballgutta ble utsatt for sterk turbulens i dag. Landslagslegen tror ikke det er magesjuken til Jan Thomas Lauritsen som har spredd seg. Foto: Scanpix
FLYSYK: Rune Skjærvold ble dårlig da flyet med de norske håndballgutta ble utsatt for sterk turbulens i dag. Landslagslegen tror ikke det er magesjuken til Jan Thomas Lauritsen som har spredd seg. Foto: Scanpix Vis mer

Ege i lett trening

Dermed er den største medisinske spenningen i øyeblikket knyttet til keeper Steinar Eges rygg.

Ege var også med på kveldens lette økt.

- Han gjør noen øvelser. Jeg synes det ser bra ut. Men det er jo veldig ekstremt å stå i mål, så vi vet først mer når vi får testet ham i spill, sier Torgalsen.

Legen kan i alle fall bekrefte at det er stor framgang siden Ege pådo seg hekseskudd i ryggen søndag.

- Jeg vil si at det er over 50 prosent sjanse for at Steinar kan spille på lørdag, sier Torgalsen.

image: Rystende flytur for håndballgutta

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!