Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rystet av mormor

Nicklas Bendtner (32) kjæreste, Philine Roepstorff (27), avslører at mormora gjør en helt spesiell ting når de besøker henne. - Det er dypt upassende, sier Bendtner.

EGEN TV-SERIE: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. Foto: NTB Scanpix
EGEN TV-SERIE: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi starter med litt kontekst:

Før Bendtner fant lykken med Roepstorffs, var han i et forhold med den danske baronesse Caroline Fleming (det var for øvrig derfor han fikk kallenavnet Lord Bendtner).

Paret fikk et barn sammen i 2010, men valgte å gå fra hverandre sju uker seinere.

Så var den relasjonen etablert.

LYKKELIGE: Nicklas Bendtner sammen med eks-kjæresten Caroline Fleming. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Nicklas Bendtner sammen med eks-kjæresten Caroline Fleming. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gir bort bilder

Fleming, som både jobber som TV-reporter og modell, får fortsatt mye oppmerksomhet i dansk media. Neppe det Bendtner selv eller den nye kjæresten er mest interessert i lese om.

Det må de likevel takle. Takket være mormora. Det avslører Philine i den nyeste episoden av «Bendtner og Philine», gjengitt hos BT.

BENDTNER: Niklas Bendtners kjæreste Philine Roepstorff forteller om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

- Hun klipper ut bilder av Caroline og gir dem til meg og Nicklas når vi kommer på besøk. Jeg vet ikke hvorfor. Det er skikkelig gjennomført. Hun prøver vel å være morsom, sier Roepstorff i serien, før hun oppgitt sier:

- Men, hva skal jeg bruke dem til? Skal jeg henge dem på kjøleskapet? Jeg vet ikke om hun prøver å sende meg et stikk eller hva hun vil. Det er artig, og vi ler av det hver gang.

Se dette innlegget på Instagram

✈️ FINALLY!

Et innlegg delt av P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

-Upassende

Bendtner sliter med å forstå hvorfor samboeren ikke syns det er irriterende:

- Jeg syns det er veldig upassende og merkelig. Jeg vet ikke hvorfor hun gjør det, men hadde noen gjort dette med meg hadde jeg bedt dem stoppe. Jeg hadde sagt ifra at jeg ikke var interessert i den personen eller den delen av livet, fortsetter 32-åringen.

Bendtner har fortsatt ikke fått seg ny jobb etter at kontrakten med F.C. København gikk ut i desember. Spissen har vært åpen på at han ville bruke coronatida godt for å legge en plan for framtida, og han holder seg i form i tilfelle det riktige tilbudet dukker opp.

Bendtner har også startet med trenerkurs, og lefler med tanker om å bli trener i framtida.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!