Eliteserien: Sarpsborg 08 - Stabæk 4-2

Rystet etter ny grov dommertabbe: - Jeg blir sjokkert og lei meg

Sarpsborg 08 er Eliteseriens beste dødballag og scoret etter tre nye hjørnespark i kveldens 4-2-triumf. Hugo Vetlesen og Stabæk fikk på sin side ikke straffesparket de skulle ha hatt. Reaksjonene er sterke.

SCORET IGJEN: Amin Askar headet inn et nytt mål for Sarpsborg 08, som i tillegg leverte tre dødballscoringer hjemme mot Stabæk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SCORET IGJEN: Amin Askar headet inn et nytt mål for Sarpsborg 08, som i tillegg leverte tre dødballscoringer hjemme mot Stabæk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Sarpsborg 08 - Stabæk 4-2 (1-1)

Toppdommer Svein Oddvar Moen kunne ikke unngå å prege overskriftene da han frarøvet Nicklas Bendtner det som burde ha vært en svært viktig Rosenborg-scoring i går kveld. I stedet vant Brann på Lerkendal og styrket sine gullsjanser betraktelig.

I kveld fortsatte dommerkollega Sigurd Smehus Kringstad i samme spor i oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Stabæk.

Stillingen var 1-1 da stortalentet Hugo Vetlesen, født i år 2000, driblet seg fri i Sarpsborgs 16 meter på vakkert og mesterlig vis, før han ble lagt i bakken av stopper Joonas Tamm.

Forseelsen var tydelig for alle på stadion, med et åpenbart og svært sentralt unntak i dommerkvartetten, som lot spillet gå og Vetlesen bli liggende i bakken, uten å gi unggutten straffesparket han hadde krav på.

- Ai, ai, ai. Det er et soleklart straffespark. Det skal ikke gå an å overså det der. Jeg blir sjokkert når jeg ser slike ting passere, utbrøt Max' ekspertkommentator Kjetil Rekdal på direkten.

- Jeg blir lei meg. Det samme skjedde i går. Det er trist når slike ting avgjør kamper. Det er helt sykt. Det er ikke sånn det skal være i fotball, fortsetter mannen som senket Brasil i VM i 1998.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer