Håndball:

Rystet etter skandalescener i Champions League: - Hun fikk en liter piss i hodet

Norske toppdommere havnet midt i dramaet.

UBEHAGELIG: Noen jenter i hallen måtte vaske opp da det ble kastet en væske mot Bucurestis målvakt, som den svenske treneren Per Johansson mener var urin. Laget ble også pepret med rasisme og ukvemsord. Video: Viasport
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norsk håndball har hatt sin del uheldige episoder denne våren, men ingenting kan sammenliknes med hva Sveriges tidligere landslagssjef Per Johansson forteller om sin nye jobb i Øst-Europa.

Johansson har tatt over rumenske CSM Bucuresti, og etter den nylige kvartfinaledobbelen mot FTC Budapest, som CSM gikk seirende ut av, beskriver den svenske treneren skandaløse scener under bortekampen i Ungarn.

- Det har vært Romania mot Ungarn, to land som hater hverandre, og et hat som i dag ble virkelig ekkelt da matchen måtte avbrytes: Vår målvakt Paula hadde fått en liter piss i hodet, ti mynter og tre lightere, sier CSM-treneren ifølge Aftonbladet, og fortsetter:

- 5000 fascister, nazister og ultras skrek «Dra hjem igjen, jævla dyr, til sigøynere og horunger». I samme slengen passet de på å lage apelyder mot en av våre franske spillere, Gnos Niombla, gjennom hele kampen, sier Johansson.

Norske dommere stoppet kampen

Det var det norske dommerparet Guro Røen og Kjersti Arntsen som dømte kampen i Budapest, og som en liten stund måtte vurdere om kampen kunne fortsette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer