Ny bredde-smell:

Rystet over Erna: - Ubegripelig

Dan Jøran Hafsås, som er trener for Eid Fotball i Nordfjoreid, er rystet over regjeringas beskjed om at breddefotballen fortsatt ikke kan åpne.

FIKK SJOKK: Dan Jøran Hafsås er svært bekymret over at breddefotballen fortsatt ikke kan åpne. Foto: Privat
FIKK SJOKK: Dan Jøran Hafsås er svært bekymret over at breddefotballen fortsatt ikke kan åpne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er totalt uforståelig. Jeg fikk nesten sjokk da jeg hørte dagens pressekonferanse, sier Dan Jøran Hafsås til Dagbladet.

Han er trener for et av 2400 breddelag som finnes i Norge.

For mens 2. divisjon fikk grønt lys for treningskamper da regjeringen la frem nye tiltak i trinn to i gjenåpningsplanen fredag formiddag, ble det klart at breddeidretten ikke får unntak fra avstandsregelen.

Dermed må de fortsatt vente på å trene med kontakt.

- Jeg har forståelse for at åpning av næringsvirksomheter som serveringssteder er viktig med tanke på å holde folk i arbeid og av økonomiske hensyn, sier Hafsås før han fortsetter:

- Det at 22 fotballspillere på en fotballbane ikke kan være borte i hverandre mens du kan drikke deg dritings til klokka 12 på en uteplass, det er helt ubegripelig å forstå rett og slett.

Nedslående

Det er en nedslående beskjed for tusenvis av idrettsutøvere i bredden som hadde håpet på et unntak fra neste uke. I slutten av april sa kultur- og likestillingsminister Abid Raja til VG at han håpet på en gjenåpning av breddeidretten 24.mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer