Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sa at Gamst ikke lenger kan løpe - nå beklager han

- Jeg kan være brutalt ærlig, sier Blackburn-rådgiveren.

- KAN IKKE LENGER LØPE: Blackburn-rådgiver Shebby Singh sa i helga at Morten Gamst Pedersen «ikke lenger kan løpe» og at han ikke hadde gitt noe til laget. Nå beklager han overfor nordmannen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- KAN IKKE LENGER LØPE: Blackburn-rådgiver Shebby Singh sa i helga at Morten Gamst Pedersen «ikke lenger kan løpe» og at han ikke hadde gitt noe til laget. Nå beklager han overfor nordmannen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Blackburn- og Venkys-rådgiver Shebby Singh var ikke nådig da han i helga ble spurt om hva han synes om Morten Gamst Pedersen.

- Han var en fantastisk kantspiller, men uheldigvis har han ikke klart å finne seg til rette som sentral midtbanespiller. Han kan ikke lenger løpe, han har ikke gitt noe til laget. Vi vil ha folk som kan løpe i 90 minutter for laget, sa Singh.

Steve Kean fikk også gjennomgå, og ifølge The Guardian ble både Gamst Pedersen og Kean rasende på Singh etter uttalelsene. Singh skal ha blitt tvunget til å si unnskyld overfor en samlet spillergruppe, og også i lokalavisa Lancashire Telegraph.

- Jeg vil gjerne beklage overfor Morten Gamst Pedersen for det som ble sagt. Morten er en fin fyr. Jeg kan være brutalt ærlig, og noen ganger kan det såre folk, sier Singh ifølge Sky Sports.

Han sier at han sa det han sa fordi han ville føre klubben nærmere fansen igjen, men at han gikk for langt.

- Jeg prøver å finne den gyldne middelvei, sier Singh som også unnskylder seg overfor manager Steve Kean.

Singh sa nemlig at Kean «definitivt» ville få sparken om Blackburn tapte de tre første kampene i sesongen.

- Jeg vil gjerne si unnskyld til Steve Kean for noe av det som ble sagt lørdag. Jeg tror det såret Keans føleleser, og for det unnskylder jeg meg på det sterkeste. Noen ting blir sagt i øyeblikket, og kan oppfattes annerledes når de blir gjengitt, men det er likevel ikke en gyldig unnskyldning. Jeg beklager, virkelig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media