Så blid var Mourinho etter ny flause

- Vi var elendige.

(Dagbladet.no): Inter - Panathinaikos 0-1

Inter var 10 minutter unna et pinlig bortetap mot lille Anorthosis Famagusta tidligere denne måneden.

I kveld gikk det enda verre hjemme mot Panathinaikos.

Etter å ha misbrukt flere store sjanser ble de straffet 20 minutter før slutt. Giannis Goumas heading ble glimrende reddet av Julio Cesar, men returen havnet hos Josu Sarriegi, som satte inn 1-0 for grekerne.

På sidelinja brukte ikke José Mourinho mange minutter på å ta grep. Han tok av Luis Figo og Maxwell, og kastet inn Mario Balotelli og Julio Cruz.

Inter presset voldsomt for utlikningen mot slutten, men måtte samtidig passe seg for å ikke slippe inn det andre, for med 0-2-tap ville avansementet vært i fare foran den siste runden.

Men flere mål ble det ikke, samtidig som Famagusta rotet bort sin 2-0-ledelse mot Werder Bremen.

Inter er dermed klare for åttendelsfinale - men risikerer nå å møte en gruppevinner der.

MISFORNØYD: José Mourinho og Inter kunne sikret seg gruppeseieren i kveld, men gikk i stedet på et pinlig hjemmetap mot Panathinaikos. Foto: EPA
MISFORNØYD: José Mourinho og Inter kunne sikret seg gruppeseieren i kveld, men gikk i stedet på et pinlig hjemmetap mot Panathinaikos. Foto: EPA Vis mer

Etterpå var Mourinho som vanlig brutalt ærlig i sin analyse.

- Panathinaikos fortjente å vinne, og vi fortjente å tape. Vi var elendige. I første omgang skapte vi så godt som ingenting, og kjempet ikke om andreballene. Jeg tror spillerne var slitne - jeg foretrekker i hvert fall å forklare det på den måten, sier han ifølge AP.

<B>MATCHVINNER:</B> Josu Sarriegi var først på en retur, og sikret grekerne en sterk borteseier på Giuseppe Meazza.