Så deppa ble Ronaldo da han brente sin tredje straffe på en måned

Sjokktap for Portugal.

TYDELIG MERKET: Cristiano Ronaldo liker svært dårlig at han er inne i en svak periode som straffeskytter. Foto: Jose Sena Goulao / EPA / NTB Scanpix
TYDELIG MERKET: Cristiano Ronaldo liker svært dårlig at han er inne i en svak periode som straffeskytter. Foto: Jose Sena Goulao / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Portugal-Bulgaria 0-1 (0-1)

(Dagbladet:) Før forrige kvalifiseringsspill var Bulgaria den gruppemotstanderen Norge blinket seg ut som laget å legge bak seg. Det gikk uten større problemer: Per-Mathias Høgmos menn vant både hjemme og borte mot østeuropeerne.

I kveld har imidlertid Bulgaria, ved hjelp av hell, innsats og masse dyktighet, vist at de kan klemme ut oppsiktsvekkende resultater.

Debutant-helt Borte mot Portugal i Leiria scoret Brasil-fødte Marcelinho i sin debut for de hvite og grønne. Ludogorets Razgrad-spillerens scoring etter 19 minutter ble kampens eneste.

Og det til tross for at Cristiano Ronaldo spilte hele kampen for Portugal. I andre omgang fikk verdensstjerna attpåtil muligheten fra straffemerket, men det er ikke synonymt med scoring for tida:

Han gjorde som han gjorde mot Malaga 21. februar og Sevilla palmesøndag. Han bommet. Denne gang ble forsøket fra Portugals kaptein avverget av Vladislav Stoyanov, før Ronaldo satte returen utenfor.

Måtte samle seg Da måtte han ta seg to sekunders pause, sittende på gresset, mens han tydelig tenkte svarte tanker om det stygge resultatet som var i ferd med å vokse fram i privatlandskampen - og ikke minst straffekomplekset som nå blir en snakkis i Fotball-Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer