Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Så du huskelappen til Nora?

Ville ikke tabbe seg ut.

NOTATER: I åpningskampen mot Frankrike hadde Nora Mørk notater på hånda, slik at hun ikke skulle glemme trekkene. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
NOTATER: I åpningskampen mot Frankrike hadde Nora Mørk notater på hånda, slik at hun ikke skulle glemme trekkene. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LILLEHAMMER (Dagbladet): Selv om Nora Mørk har opplevd utrolig mye i løpet av de drøyt tre åra hun har vært seniorspiller, er hun fortsatt fersk i landslagssammenheng.

Derfor tør hun ikke dra fram det nye trickskuddet sitt i EM.

Og for å ikke glemme oppgavene helt, måtte hun ta med seg noen notater inn på banen i åpningskampen mot Frankrike.

Har gjort det før Det var ikke så lett å få øye på «huskelappen», men på høyrehånda hadde hun notert ned noen stikkord.

- Det var noen trekk vi skulle kjøre, så jeg hadde dem der slik at jeg skulle huske det hvis jeg kom inn. I kampens hete kan det være greit å ha en påminnelse om det vi snakket om på møtet, sier Nora til Dagbladet.

- Har du gjort dette ofte?

- Nei, egentlig ikke. Jeg pleier ikke gjøre det, men det hender. Og så er det jo greit å huske det jeg skal gjøre i min første EM-kamp.

Kan løpe Ukraina i senk Mørk spilte seg gradvis inn i EM-varmen, og ble bedre for hver kamp. Hun var veldig god mot Slovenia og Ungarn - men i gårsdagens svenskesmell skuffet hun som resten av laget.

Hun hadde et herlig innspill med skru bak ryggen, men det meste gikk galt for Norge i går kveld.

Etter å ha lært litt om feilene de gjorde, skal kampen i den norske glemmeboka. For jentene har fortsatt semifinaleskjebnen i egne hender - og seier mot høyst overkommelige Ukraina og Nederland vil holde.

Foreløpig har jentene studert ukrainerne lite.

- De har duellglade spillere. Jeg så dem litt mot Sverige og de er ikke så glad i å løpe hjem. Men de spilte jevnt med Ungarn, og ungarerne er på sitt beste et veldig bra lag - så vi må ta dem seriøst. Vi må opp i gir, vi kan ikke spille sånn som i går, sier Nora.

VIL GLEMME SVERIGE: De norske jentene skuffet stort mot svenskene, men nå vil Nora Mørk & co. se framover. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
VIL GLEMME SVERIGE: De norske jentene skuffet stort mot svenskene, men nå vil Nora Mørk & co. se framover. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!