TYPISK ENGELSK: Wenger mente Villa slo mye langt sist onsdag. Det har fått blant andre Martin O'Neill (t.h) å tenne. Foto: Ian Kington / AFP.
TYPISK ENGELSK: Wenger mente Villa slo mye langt sist onsdag. Det har fått blant andre Martin O'Neill (t.h) å tenne. Foto: Ian Kington / AFP.Vis mer

- Så dumt at det er uforståelig

Villa-leiren fnyser av Wengers langball-kommentarer.

||| (Dagbladet): Wenger fikk se sitt Arsenal konstant bli forstyrret og plaget av rentspillende men aggressive Villa-spillere sist onsdag.

Etter kampen beskrev franskmannen Villas spill blant annet som «typisk engelsk, med lange baller og veldig fysikk».

Arsenal-sjefens uttalelser har vekket harme i Villa-leiren.

Forsvarer James Collins beskriver Wengers kommentarer som uforståelige.

- Kommentarene er latterlige og bisarre. Så dumt at det er uforståelig, sier Collins, ifølge The Guardian.

- Det er det samme på banen. Du får inntrykk av at du ikke kan takle dem når du spiller mot dem, sier han.

O'Neill irritert
Martin O'Neill reagerte også på Wengers karakteristikk av laget hans.

- Han har gjort noen latterlige uttalelser i sin tid i England, og denne er så god som noen. Jeg synes vi spilte fantastisk, sier O'Neill, ifølge Sky Sports.

Richard Dunne har følgende forklaring:

- Jeg tror alle er et langball-lag sammenlignet med Arsenal. De spiller så mye god fotball at det er vanskelig å spille mot dem.

Campbell mot Rooney?
Om ikke VIllas irritasjon vekker hodebry for Wenger, kan stoppersituasjonen foran gigantoppgjøret mot United på søndag komme til å gjøre det.

Viktige Thomas Vermaelen ser nemlig ut til å miste kampen med en leggskade.

 - Det er fortsatt en stor sjanse for at han ikke spiller på søndag, sier Wenger, som får skadeoppdatering på stopperen i løpet av dagen.

Vermaelens erstatter: En 35-åring med 55 ligaminutter på baken siden slutten av fjorårssesongen.

- Jeg er klar til å steppe inn. Jeg har trent lenge, så hvis det faller seg slik må jeg være klar, sier Sol Campbell til Arsenals hjemmesider.

PS: Skulle Campbell erstatte Vermaelen søndag er det første gang Wenger må rotere på stopperparet sitt i ligaen denne sesongen.

United har på sin side stilt med elleve (!) forskjellige stopperkonstellasjoner.

IRRITERT PÅ WENGER: Villa-stopper James Collins. Her midt i en av mange taklinger på Cesc Fabregas. Foto: Ian Kington / AFP.
IRRITERT PÅ WENGER: Villa-stopper James Collins. Her midt i en av mange taklinger på Cesc Fabregas. Foto: Ian Kington / AFP. Vis mer