Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sa farvel til datteren

NFL-stjernen Devin McCourty er i sorg etter å ha mistet sin nyfødte datter.

I SORG: NFL-stjernen Devin McCourty og kona Michelle er i sorg etter datterens dødfødsel forrige helg. Foto: Bob Levey/Getty Images/AFP
I SORG: NFL-stjernen Devin McCourty og kona Michelle er i sorg etter datterens dødfødsel forrige helg. Foto: Bob Levey/Getty Images/AFP Vis mer

For en uke siden opplevde NFL-stjernen Devin McCourty og hans kone, Michelle, alle foreldres mareritt. Deres tredje barn, Mia, var død ved fødselen.

På en kontroll tidligere i mai hadde alt vært som det skulle, men bare en uke senere fikk paret den hjerteskjærende beskjeden.

- Vi holdt babyen vår, tullet inn i et teppe, så søt og så akkurat ut som vår sønn Brayden da han ble født, men hun pustet ikke. Ingen gråt, ingen bevegelse. Legene sier at de ikke har noen svar på hvorfor dette skjedde. Det bare skjer, skriver Michelle McCourty i et innlegg på sosiale medier.

- Be for att vår baby Mia alltid vil være i våre hjerter og at vi kan møte henne en dag der oppe, og at vi får vite at hun passet på oss og at hun var elsket og savnet, avslutter hun.

Fødselen startet etter 31 uker og to dagers svangerskap og hadde navlestrengen rundt halsen da hun ble født.

Paret har fra før datteren Londyn (3) og sønnen Brayden (2).

32-år gamle Devin McCourty har spilt hele sin NFL-karriere i New England Patriots og har vunnet tre Super Bowl-titler. Stjernen delte konas innlegg og åpnet opp om sorgen familien har vært gjennom den siste tiden.

- Jeg har sett og følt Gud på så mange måter denne uka. Først holdt jeg mitt tredje barn, Mia, og sa at jeg elsket henne for så å si til henne at vi sees senere, skriver McCourty og fortsetter:

- Det andre har vært å følge en så sterk kvinne som Michelle. Hennes styrke har fått meg til å gråte, men samtidig inspirert meg til å bli den Gud har bestemt at jeg skal være. Det tredje har vært å se Guds kjærlighet på jorda gjennom våre utrolige venner og familie som har sjekket opp på oss hver dag og hver time. Tusen takk alle sammen for kjærligheten og bønnene.

På sosiale medier får paret støtte fra flere celebriteter, blant annet McCourtys tidligere lagkamerat og NFL-legende, Tom Brady.

- Jeg elsker deg min bror. Jeg er så lei meg for deres tap. Dere er alltid i våre tanker og bønner, skriver superstjernen som nylig meldte overgang fra McCourtys klubb til Tampa Bay Buccaneers.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!