- Så fort vi ikke vinner lett, så skal alle mene noe om Rosenborg

- Men det lever vi godt med, sier Per Joar Hansen.

PLUKKER POENG: Rosenborg og Nicki Bille Nielsen har svingt i prestasjonene i sesonginnledningen, men poengfangsten har likevel vært brukbar. Her i kampen mot Odd i forrige serierunde. 2. påskedag møter de Bodø/Glimt borte. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
PLUKKER POENG: Rosenborg og Nicki Bille Nielsen har svingt i prestasjonene i sesonginnledningen, men poengfangsten har likevel vært brukbar. Her i kampen mot Odd i forrige serierunde. 2. påskedag møter de Bodø/Glimt borte. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rosenborg har hatt en helt ok sesongstart. En seier og to uavgjort har gitt fem poeng - og en femteplass etter tre serierunder.

Opp til serielder Strømsgodset er det to poeng.

Spillemessig har det vært varierende, men trener Per Joar Hansen er overrasket over hvor mye folk skal mene om årets RBK-lag, etter at sesongen så vidt er i gang.

Molde-eksempel - Så fort vi ikke vinner lett, så skal alle mene noe om Rosenborg. Da skal folk diskutere laget, spillestil og hvem som skal spille hvor. Det er ingen andre lag i Norge som blir debattert som oss i Rosenborg, sier Per Joar Hansen til Dagbladet.

Det RBK-treneren har bitt seg merke i som en trend, la han spesielt merke til i fjor, da Ole Gunnar Solskjærs Molde tapte de fire første kampene, etter å ha vunnet serien de to årene før.

- Da var det ikke et ord om spillestilen og hva som hadde skjedd i Molde. Med vår historikk blir vi målt på en annen måte enn alle andre lag, men det lever vi godt med. Sånn er det å være i Rosenborg, sier Per Joar Hansen.

Ikke blaserte Fem poeng etter en - prestasjonsmessig - middels innledning på sesongen, tillater RBK-treneren seg å være fornøyd med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer