«Så fulgte Egil Olsen-årene - England ydmyket»

Britene frykter Drillo skal gi Hodgson marerittstart.

PLAGER ENGLAND: Landslagssjef Egil Drillo Olsen er en respektert og fryktet mann i England etter de tunge resultatene for britene mot Norge de siste 30 årene. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
PLAGER ENGLAND: Landslagssjef Egil Drillo Olsen er en respektert og fryktet mann i England etter de tunge resultatene for britene mot Norge de siste 30 årene. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no lørdag 20.45

(Dagbladet): Det har blitt nevnt nok ganger denne uka, men vi kan ta det en gang til: Egil Drillo Olsen har aldri tapt for England som norsk landslagssjef.

Det vet de selvfølgelig også i England. Og etter Drillos herjing med Graham Taylor på nittitallet frykter engelskmennene at 70-åringen i kveld skal gi Roy Hodgson en dårlig start i jobben.

Independent skriver om legenden Drillo at han er et «vist, gammelt hode som planlegger et nytt England-tap».

- Han hadde en fantastisk stall i sin første periode, spillere fra Manchester United, Liverpool, Tottenham. Han har ikke spillere som det nå lenger, men de tror på ham, og han får fram en sterk lagfølelse, sier Bryan King, som har flyttet til Norge, til avisa.

Skaper trøbbel Independent minnes også langballene mot Jostein Flo på nittitallet, og slår fast at Olsens ideer om fotball ikke er blant de mest populære.

«England skal møte Norge fordi de minner om EM-motstander Sverige, men Norge har ingen Zlatan Ibrahimovic, og spiller mer direkte», slås det fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer