Så glad ble hun da verdens beste tennissøstre ble slått ut

Serena og Venus Williams får ingen fjerde OL-tittel sammen i Rio de Janeiro. Søstrene tapte for Lucie Safarova og Barbora Strýcová i 1. runde i double.

JUBLET: Lucie Safarova og Barbora Strycova (bildet) slo overraskende ut Serena og Venus Williams. Foto: Jeff Swinger-USA TODAY Sports
JUBLET: Lucie Safarova og Barbora Strycova (bildet) slo overraskende ut Serena og Venus Williams. Foto: Jeff Swinger-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dagen etter at en virussyk Venus røk ut av singleturneringen ble det nederlag også i double. Tsjekkerne vant 6-3, 6-4.

Williams-søstrene vant OL-gull sammen i 2000, 2008 og 2012.

Tidligere lot Serena Williams seg inspirere av vinden som førte til utsettelser på tennisarenaen og blåste motstanderen av banen i single.

Den 34-årige verdenseneren er tittelforsvarer også i single og kan fortsatt oppnå sitt femte OL-gull. Hun beseiret Daria Gavrilova 6-4, 6-2.

Kraftig vind var en utfordring i mange idretter søndag, også tennis. Seil og bannere på arenaen blåste ned, og kampene på de fleste baner ble forsinket halvannen time.

– Det var veldig intenst. Jeg var litt bekymret for forsinkelser, men jeg er glad for å ha tatt meg videre, sa Williams.

Favorittseirer

Også mennenes tittelforsvarer Andy Murray tok seg videre i vinden søndag. Briten vant 6-3, 6-2 over serberen Viktor Troicki. Det var hans første kamp siden Wimbledon-triumfen for fire uker siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer