Så glad ble Skofterud for stafettseier

Vant foran Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vibeke Skofterud avgjorde da Norge vant kvinnenes verdenscupstafett i langrenn i Davos søndag, 4,4 sekund foran Tyskland.

På det norske laget gikk Kristin Mürer Stemland, Therese Johaug, Kristin Størmer Steira og ankerkvinne Skofterud, som avgjorde inne på stadion.

Russland ble nummer tre, slått av Norge med 12,6 sekund.

Therese Johaug brakte Norge tilbake i tetsjiktet i søndagens verdenscupstafett i langrenn for kvinner.

– Jeg smelte til fra start. Det var bære eller briste, og jeg tok sjansen på ikke å stivne. Det gjorde jeg heller ikke, sa Therese Johaug til NTB etter den meget sterke klassiske etappen.

Norge lå på 7.-plass etter Kristin Mürer Stemlands startetappe, men Johaug sto for en fin opphenting på de neste fem klassiske kilometerne.

– Jeg tapte nok litt i det lette partiet mot mål, fortsatte Johaug, som var ute etter revansj søndag. Hun var misfornøyd etter 20.-plass på lørdagens 10 kilometer klassisk.

– Det løpet irriterte meg. Også da tapte for mye i lette partier. Jeg har tydeligvis litt å jobbe med i årene som kommer, sa hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer