Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Så glad ble Super Mario da det endelig løsnet

Senket Roma.

HELT: Mario Gomez senket Roma med to scoringer. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
HELT: Mario Gomez senket Roma med to scoringer. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI Vis mer

Mario Gómez scoret begge mål da Fiorentina slo Roma 2-0 på bortebane i kvartfinalen i den italienske cupen tirsdag.

Den tyske spissen har slitt med scoringsformen, men han får det til i cupen. Han fulgte opp sine to mål mot Atalanta i forrige runde med to til foran et høylytt misfornøyd hjemmepublikum på Stadio Olimpico i hovedstaden.

Seieren betyr at Fiorentina er klar for hjemme- og bortekamp mot Juventus i semifinalen senere i vår.

Roma sliter med formen og jaktet forgjeves på en opptur. Laget skapte lite, og Gómez sendte gjestene i ledelse på innlegg fra Manuel Pasqual i det 65. minutt. Rett før slutt tok han ned ballen i feltet, lurte Davide Astori og scoret igjen.

- Det er viktig for oss å gå videre i cupen, særlig etter at vi tapte fjorårets finale mot Napoli her på denne arenaen, sa Gómez.

- Jeg har hatt en vanskelig tid uten scoringer, men jeg var ute et helt år med skade, og da tar det tid å få fart på beina igjen. Jeg trenger styrken min for å spille godt.

Han scoret mot Roma også i 1-1-kampen i serien 25. januar.

Onsdag møtes Napoli og Inter i kvartfinale om retten til å møte Lazio i semifinalen. Semifinalene spilles i mars og april.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media