Så glad kan man bli for å score etter at kampen er avgjort

Ronaldo kastet drakta etter ny rekord.

(Dagbladet): Real Madrid - Atlético Madrid 1-1, 4-1 etter ekstraomganger.

Cristiano Ronaldo fikk straffe ett minutt før slutten av andre ekstraomgang, og satte den sikkert i mål. Og selv om kampen strengt tatt var avgjort med Marcelos 3-1-mål et par minutter tidligere, tok portugiseren fullstendig av.

Han kastet av seg drakta, og stilte seg opp og spente musklene i den fettfrie overkroppen.

HER FLYR TRØYA: Ronaldo bestemmer seg for at det er verdt å ta et gult kort for å få vist muskler etter scoringen. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB Scanpix
HER FLYR TRØYA: Ronaldo bestemmer seg for at det er verdt å ta et gult kort for å få vist muskler etter scoringen. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB Scanpix Vis mer

Men så glad må det være lov å være når man fastsetter sluttresultatet i en Champions League-finale som atpåtil spilles i hovedstaden i hjemlandet ditt.

Ronaldo har dessuten satt en solid rekord som blir tøff å slå i Champions League denne sesongen, men 17 mål på elleve kamper.

- Han har slått alle rekorder. Selvsagt skal han vise fram alt han har av «ferdigheter», sier Jan Åge Fjørtoft i Viasat-studio.

REKORDSESONG: Cristiano Ronaldo feiret solid etter et mål som strengt tatt bare pyntet på resultatet i finalen. Men det forsterket rekorden hans på antall scoringer i én Champions League-sesong til 17 mål. Foto: Francisco Leong, AFP / NTB Scanpix
REKORDSESONG: Cristiano Ronaldo feiret solid etter et mål som strengt tatt bare pyntet på resultatet i finalen. Men det forsterket rekorden hans på antall scoringer i én Champions League-sesong til 17 mål. Foto: Francisco Leong, AFP / NTB Scanpix Vis mer

Allerede i kvartfinalen utliknet han rekorden som Lionel Messi delte med Milan-angriper José Altafini fra 1960-tallet - på 14 mål.

I andre kamp i semifinalen mot Bayern München scoret Ronaldo nummer 15 og 16, og forsterket rekorden sin ytterligere. I kveld kronet han det med mål nummer 17 - fra staffemerket etter at han selv ble felt.

Og ikke bare forsterket han rekorden for mål på én sesong, han tok også igjen Messi som står med 67 mål totalt i Champions League. Neste sesong er det antakelig bare spørsmål om hvem av de to som først tar igjen Rauls rekord på 71 mål.