- Sa han virkelig det? Da bør han passe kjeften sin

Målscorer Palmason slår tilbake.

LSK - Sandnes Ulf 4-1

ÅRÅSEN (Dagbladet): LSK-spiller Palmi Palmason stilte i pressesonen etter 4-1-seieren mot Sandnes Ulf med en gigantisk kul i panna. Hevelsen gjorde at fotballspilleren ikke klarte å se på det ene øyet.

- Akkurat nå ser jeg ingenting på det øyet, sier Palmason til Dagbladet.

Feil Det ble hett i første omgang på Åråsen, spesielt mellom Palmason og Sandnes Ulf-spiller Tijan Jaiteh.

Først smalt de sammen i en duell der Palmason ble liggende med store smerter i hodet og fikk en Donald-kul i panna. Rett etterpå satte Palmason inn en sugende takling på motspilleren som et «takk for sist».

HALVBLIND: Palmi Palmason var blind på det ene øyet og så slik ut etter 4-1-seieren mot Sandnes Ulf. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
HALVBLIND: Palmi Palmason var blind på det ene øyet og så slik ut etter 4-1-seieren mot Sandnes Ulf. Foto: Fredrik Ø. Sandberg Vis mer

Og på overtid i første omgang fikk Palmason og LSK straffe, etter at Jaiteh tilsynelatende rev motspilleren i bakken.

- Det var ikke straffespark. Det var helt feil, sier Jaiteh til Dagbladet.

- Så Palmason filmet?

- Ja, han filmet. Jeg var bare så vidt borti han, og han falt rett i bakken. Det var ikke straffespark, sier midtbanespilleren fra Gambia.

Albue Palmason bekrefter til Dagbladet at det ble hett mellom de to spillerne.

- Jeg må bare ta igjen.. Jeg får først en albue i kjeven og så får jeg denne kulen etterpå.  Også feller han meg i straffesituasjonen. Det var en helt klar straffe, sier Palmason til Dagbladet.

- Jaiteh mener du filmet?

- Sa han virkelig det? Da bør han passe kjeften sin og passe på hva han sier. Han bør passe på armene sine før han slenger med leppa, sier Palmason.

LSK-spilleren fikk smellen i hodet allerede før halve første omgang var spilt, og satser på noen rolige dager framover.

- Det var et uhell og sånt som skjer. Nå ser jeg ingenting. Jeg må bare vente på at det roer seg, sier LSK-spilleren, som scoret lagets 2-0-mål.