- Så ingenting ulovlig

Ikke frispark til Hirschfeld, sier Hauge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Burde vært frispark, mente RBK-trener Knut Tørum om situasjonen da Adin Brown gikk opp og sikret Aalesund-poeng i RBK-feltet på overtid.

Amerikaneren raget høyest, og Hirschfeld kom aldri opp.

- Fordi  jeg ble ulovlig hindret av Benjamin Kibebe, sier Hirschfeld til TV2.

Det er dommer Terje Hauge uenig i.

- Det er masse spillere i feltet, men jeg prioriterer å holde et øye på keeperen, fordi jeg vet at det kommer et langt kast. Jeg ser at Aalesund-spilleren er der, men han gjør ingenting ulovlig, sier Hauge til Dagbladet.no.

Dommeren forstår frustrasjonen på Lerkendal.

- RBK ledet 2-1 og kjørte kampen, også ender det på 2-2 på den måten. Jeg forstår at det der og da blir en stor frustrasjon, både blant spillere og publikum. Derfor inviterte jeg RBK-kaptein Christer Basma inn i garderoben etterpå, sier Hauge.

- Hva ble sagt der?

- Vi hadde en normal samtale, og han tok det slik en kaptein bør takle en slik situasjon, sier Hauge, som skal se videobildene av hendelsen i morgen.

- Det kan være at video og andre vinkler viser at jeg tar feil, men jeg må dømme ut fra det jeg tror og ser akkurat der og da, sier han til Dagbladet.no.

IKKE I TVIL: Terje Hauge mener han gjorde rett da han unnlot å blåse frispark til RBK på overtid. Foto: Heiko Junge, Scanpix
IKKE I TVIL: Terje Hauge mener han gjorde rett da han unnlot å blåse frispark til RBK på overtid. Foto: Heiko Junge, Scanpix Vis mer
- Så ingenting ulovlig
UENIG: Lars Hirschfeld mener Benjamin Kibebe hindret han såpass at Hauge burde blåst frispark.
OMDISKUTERT: Her header Adin Brown inn Aafks utligning på Lerkendal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer