Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sa ja på 20 minutter

Robbie Fowler brukte bare 20 minutter på å godta det økonomiske tilbudet fra Leeds. Og han har allerede bestemt seg for hvilket draktnummer han vil ha.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge The Sun var Fowler så klar for å få overgangen til Leeds kjapt unnagjort at han takket ja til å beholde ukelønna fra Liverpool. Kanskje greit nok, med tanke på at han allerede tjente 445 000 kroner i uka.

Fowler og hans økonomiske rådgiver George Scott brukte bare 20 minutter på pengedelen av femårskontrakten de ble enige med Leeds om i går.

I dag ventes det at Fowler fullfører de medisinske testene som gjør ham til Leeds-spiller, og i morgen regner styreformann Peter Ridsdale med å kunne vise fram sin nye spiss i den hvite Leeds-drakta.

Nummer på ryggen har Fowler visstnok bestemt seg for allerede:

27 - tjuesju.

Fordi sifrene to pluss sju tilsammen blir hans draktnummer 9 fra Liverpool (Mark Viduka er nummer 9 i Leeds). Og kanskje fordi Robbie Rowler er nettopp 27 år.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart