Sa ja til flaggbærerjobben på strak arm

- Jeg føler meg veldig beæret, sier Mira Verås Larsen.

STOLT FLAGGBÆRER: Mira Verås Larsen trengte ikke tenke seg om to ganger da hun fikk det ærefulle oppdraget med å bli norsk flaggbærer under åpningsseremonien av OL i London. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
STOLT FLAGGBÆRER: Mira Verås Larsen trengte ikke tenke seg om to ganger da hun fikk det ærefulle oppdraget med å bli norsk flaggbærer under åpningsseremonien av OL i London. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
ol-logo

OL Tokyo

2020

Mira Verås Larsen sa ja til å være norsk flaggbærer i London-OL på strak arm. - Da jeg ble spurt, behøvde jeg ikke tenke på hva jeg skulle svare, sier hun til NTB.

- Det var Roger Gjelsvik, som har ansvaret for oss padlere i Olympiatoppen, som ringte meg opp onsdag kveld. Han spurte om jeg kunne tenke meg å være norsk flaggbærer under åpningsseremonien, og da svarte jeg ja med en gang. Jeg behøvde ikke tenke meg om for å svare ja på det, sier padleren, som er gift med Eirik Verås Larsen, til NTB.

Hun er fortsatt ikke på plass i OL-byen, men trener og forbereder seg på hjemmebane på Årungen. Det kommer hun til å fortsette med helt til hun setter seg på London-flyet fredag morgen.

Da kommer hun til å få et hektisk døgn med akkreditering, en tur innom deltakerlandsbyen, og så av sted til åpningsseremonien på Olympiastadion. Hun kommer til å bruke det meste av kvelden på åpningen, og allerede lørdag morgen vender hun nesa hjem til Norge igjen.

Overrasket - Dette hadde jeg absolutt ikke ventet, så jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket. Da jeg fikk spørsmålet og bekreftet at jeg påtok meg oppgaven, kjente jeg meg veldig beæret, sier OL-debutanten, som blir den annen kvinnen på rad som bærer det norske flagget under åpningsseremonien i OL.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer