Så langt ville Atlético Madrid-spilleren gått for denne mannen

- Han er som en gud for oss.

STORE ORD:
Atlético Madrid-manager Diego Simeone får mye skryt for jobben han har gjort i Atlético Madrid. Foto:   REUTERS/Kai Pfaffenbach/NTB Scanpix
STORE ORD: Atlético Madrid-manager Diego Simeone får mye skryt for jobben han har gjort i Atlético Madrid. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Real Madrid - Atlético Madrid i vårt Fotballstudio fra 20.45!

(Dagbladet): Den spanske avisa Marca kaller kveldens Champions League-finale for «århundrets nabooppgjør». Atlético Madrid møter det som alltid har vært storebror i byen på Estádio da Luz i Lisboa.

For Atlético Madrid handler det om å gå til topps i turneringen for aller første gang (tapte finalen i 1973/74-sesongen), mens for Real Madrid handler det om å vinne Champions League for tiende gang. Det spanske stikkordet til de liljehvite er «Décima».

- Helt siden første dagen jeg kom, har alt handlet om Décima, sier Real Madrid-manager Carlo Ancelotti ifølge Marca.

Real Madrid favoritt Men denne sesongen har Atlético Madrid vært det beste laget i hjemlig liga, og gikk helt til topps for første gang på 18 år da de tok poeng mot Barcelona på Camp Nou i siste serierunde. Real Madrid ble på sin side nummer tre.

Likevel er det Real Madrid som er favoritter hos oddsselskapene i kveld. Atlético Madrid-manager Diego Simeone bruker store ord når han beskriver motstanderlaget.

- Real Madrid er et veldig komplett lag. Det er gode som gruppe, de har bra samspill, de er sterke på kontringer, de spiller ballen bra, de er solide defensivt, de har en god keeper... De er det beste laget i verden, sier Simeone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer