Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Så lenge dinosaurer styrer FIFA, kommer det alltid til å være korrupsjon

Diego Maradona refser Sepp Blatter.

KRITISK: Diego Maradona uttrykker sin misnøye med FIFA-president Sepp Blatter. Foto: AFP PHOTO/MARWAN NAAMANI
KRITISK: Diego Maradona uttrykker sin misnøye med FIFA-president Sepp Blatter. Foto: AFP PHOTO/MARWAN NAAMANI Vis mer

Diego Maradona er ikke nådig mot ledelsen i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), som han kaller en gjeng dinosaurer.

- Så lenge det er dinosaurer som kontrollerer FIFA, kommer det alltid til å være korrupsjon og kampfiksing i denne organisasjonen, sa Maradona til journalister i Dubai.

Han er på plass for å overta som hovedtrener i klubben Al-Wasl.

50-åringen var hard i kritikken sin mot Sepp Blatter, som onsdag ble gjenvalgt som FIFA-president for en fjerde periode på fire år.

- Blatter har aldri spilt fotball, og det er en svakhet. Jeg mener en tidligere spiller må inn som president i FIFA, sa Diego Maradona.

Han ledet Argentina til VM-tittel i fotball i 1986, men han nevnte ingen navn på tidligere spillere han mente burde inn i presidentstolen i FIFA.

(NTB)

BLIR KRITISERT: FIFA-President Sepp Blatter er blitt kraftig kritisert den siste tiden. Nå blir han kalt for dinosaur av Maradona. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann
BLIR KRITISERT: FIFA-President Sepp Blatter er blitt kraftig kritisert den siste tiden. Nå blir han kalt for dinosaur av Maradona. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann Vis mer