Så lenge Molde tør å være seg selv tror Solskjær på avansement

Møter til Champions League-kvalik onsdag.

OPTIMIST: Ole Gunnar Solskjær tror på avansement for Molde i Champions League. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
OPTIMIST: Ole Gunnar Solskjær tror på avansement for Molde i Champions League. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær tror at Molde har en god mulighet til avansement i mesterligaen mot Legia, men da må laget tørre å være seg selv.

- Jeg forventer at vi gjør en god prestasjon i likhet med den vi viste i 1. omgang sist, men vi må gå ut og tørre å være oss selv. Vi vet vi er gode på kontringer, og vi må ikke bare legge oss i forsvar å la oss trykke bakover. Vi må også tørre å holde ballen i laget, sa Solskjær til MFK Studio under lagets trening på Legia Warszawa tirsdag.

Spår tett kamp Molde med nyervervelsen Fredrik Guldbrandsen i spissen var gode i 1. omgang forrige onsdag. Gulbrandsen ble dessuten utvist kvarteret før slutt og Molde-spillerne virket dessuten litt slitne det siste kvarteret.

- Vi kommer ikke til å bruke opp kreftene våre den første timen for det kan bli veldig varmt, sa Solskjær.

Legia-trener Jan Urban spår en jevn og tøff batalje onsdag kveld i den polske hovedstaden.

- Jeg tror det blir en tett og jevn kamp. Vi må spille opp mot vårt beste og gjør vi det vinner vi, sa trener Urban.

Hemmelig laguttak Det står 1-1 etter den første kampen hvor det polske laget scoret på sin førte skikkelig sjanse i kampen etter 68 minutter.

- Det er ikke noe lett utgangspunkt for dem. De vil jo sikkert ikke bare legge seg bakpå selv om det holder med 0-0 for dem. For vi er jo kapable til å score mål, sa Molde-manageren.

Solskjær er fortsatt litt hemmelighetsfull når det gjelder laguttaket. Det eneste som er sikkert at Fredrik Gulbrandsen ikke spiller.

- Jeg velger et lag som jeg tror vil vinne. Vi er mer eller mindre skadefrie og jeg har stort sett alle å velge imellom med unntak av Fredrik da.

(NTB)