Så lett for Brann

Nå skal du gjøre det verste nervøse fotballtrenere vet: Regne ut poeng på forhånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRANN-TRENER Mons Ivar Mjelde står støtt i gullkampen om dagen. Han gjør kloke spillervalg, får sterke resultater og ser ut til å ta klubben til det første seriemesterskapet på 44 år.

Det er nettopp i slike perioder at trenere og spillere ifølge læreboka ikke må begynne å regne ut poeng. Jeg tror ikke Brann-miljøet gjør det heller, men resten av oss kan titte på regnestykket som gir gull til Bergen. Det ligger i kampoppsettet for de seks resterende rundene, men først og fremst i det som skjedde i Tippeligaen i går.

Så mye betydde hjemmesprekken for LSK.

ETTER FORRIGE runde lå egentlig Lillestrøm glimrende an med bare tre poeng å hente inn på serielederen, klart best målforskjell, hjemmekamp i vente mot Brann og en defensiv struktur i laget som lignet på hvordan det er lettest å bli seriemester.

Den strukturen forsvant mot Tromsø søndag med Frode Kippe i karantene og en tidlig utvisning. Det var en overraskende nedtur, og sannsynligvis et engangstilfelle.

Problemet er bare at en slik tapt kamp, plutselig ble en for mye.

DET SKYLDTES at Brann tok tre poeng borte som få hadde kalkulert med. I år har ikke Fredrikstad Stadion vært banen for lette borteseire.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer