Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Så lykkelig at det er skummelt

Robbie Fowler i sjokk over klubbskifte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg forstår ennå ikke at det har skjedd, sier Robbie Fowler til Liverpools egne nettsider.

Fowler er overlykkelig over at han nå får flytte tilbake til Liverpool, og igjen motta hyllesten fra Anfields berømte Kop.

Han forlot klubben til fordel for Leeds for fem år siden, men holdt bare ut i rundt to år før han fant en ny klubb i Manchester City. Men han legger ikke skjul på at Liverpool ligger nær hjertet.

- Helt siden jeg dro har jeg ønsket meg tilbake. Fowler takker City-manager Stuart Pearce for at han fikk slippe hjem igjen.

- Pearce hjalp meg tilbake

- Da jeg fikk høre at Liverpool var interessert i å ta meg tilbake, var det det jeg ønsket meg mer enn noe annet. Stuart har vært veldig snill, sier han i et tv-intervju.

- Han skjønte hvor jeg kom fra, og hjalp meg tilbake, avslutter han.

Fowler forlot Liverpool til fordel for Leeds i 2001, etter ni år med trofast tjeneste.

120 mål i ligakamper, og 171 totalt på 330 kamper var fasit da han valgte å ikle seg hvitt. I 2003 gikk Fowler til City for rundt 70 millioner kroner, men har ikke fått mye spilletid under manager Pearce.

Nå ville han tilbake.

Citys manager Stuart Pearce har ikke latt Fowler starte i det hele tatt denne sesongen, og er heller ikke spesielt bitter over at 30-åringen nå går tilbake.

Drømmeklubben

- Liverpool er drømmeklubben hans. Han ville dra tilbake nå, sier Pearce på Citys hjemmeside.

- Hadde jeg nektet ham det, ville det ikke vært godt, hverken for ham eller for Manchester City. Vi ønsker ham lykke til i fremtiden og takker for alt han har gitt oss.

Fowler går rett i konkurranse med store navn som Peter Crouch, Fernando Morientes og Djibril Cisse.

Liverpools trener Rafael Benitez håper nå Fowler kan bidra til noe stort i den røde trøya.

- Jeg vil at Liverpool skal ta et steg framover, og jeg tror Robbie kan hjelpe oss der, sier han til Liverpools nettsider.

- Jeg har aldri sett en spiller så glad for å komme til en ny klubb før, sier Benitez, som understreker at det ikke bare er Fowlers kjærlighet til Liverpool som har hjulpet ham tilbake.

- Han er hentet til klubben fordi han er en av de giftigste spillerne i Premier League, og han kan starte å score for oss allerede nå.

TILBAKE: Slik får vi igjen se Robbie Fowler. Han er Liverpool-spiller ut sesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!