Så mye kostet sparkingen av Mourinho for United

Det ble ingen billig affære for Manchester United å kvitte seg med manager Jose Mourinho tidligere denne sesongen.

SPARKET: José Mourinho ble i desember sparket av Manchester United og erstattet av Ole Gunnar Solskjær. REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
SPARKET: José Mourinho ble i desember sparket av Manchester United og erstattet av Ole Gunnar Solskjær. REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag publiserte den engelske fotballstorheten sine ferske økonomiske oversikter, og der framgår det at beslutningen om å sparke portugiseren og hans støtteapparat hadde en samlet prislapp på 19,6 millioner pund.

Det tilsvarer rundt 216 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Mourinho fikk sparken i desember og ble erstattet i managerstolen av Ole Gunnar Solskjær. Siden har de sportslige resultatene på Old Trafford fått et kraftig oppsving.

Torsdagens økonomiske oversikt viste samtidig at United hadde rekordstore inntekter i andre kvartal av regnskapsåret. De beløp seg totalt til 208,6 millioner pund, tilsvarende 2,31 milliarder kroner.

Klubbene anslår at de totale inntektene for hele regnskapsåret vil ligge på mellom 6,82 og 6,99 milliarder kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer