Så nær var Arsenal

Men det endte uavgjort i London.

Foto: AP Photo/Tom Hevezi
Foto: AP Photo/Tom HeveziVis mer

(Dagbladet): • Arsenal - Manchester City 0-0

Begge lag måtte vinne for å holde følge med Manchester United i toppen av Premier League.

Men da Arsenal sløste og Citys stjernegalleri ikke engang hadde et skudd på mål, var det de røde fra Manchester som satt igjen som de største vinnerne etter den 22. serierunden.

United leder nå ligaen ni poeng foran Chelsea, to foran Manchester City og tre foran Arsenal. De har også en kamp til gode på gullrivalene.

Gjorde som de ville Arsenal gjorde stort sett som de ville i den første omgangen. Robin Van Persie, Theo Walcott, Jack Wilshere og Samir Nasri hadde alle gode muligheter, men enten treverket eller Joe Hart sto i veien.

Gjestene slet voldsomt med å få tak i ballen, men Carlos Tevez hadde likevel to gode forsøk før hvilen.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez
Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Robin Van Persie hadde et nytt godt forsøk etter hvilen, men Joe Hart strakk seg så lang han var og dyttet ballen til side for mål.

To røde Arsenal fortsatte å spille ball, og ventet tålmodig på at den lille åpninga skulle komme. Midtbanespillere gikk av for angripere, men City hadde god kontroll på hjemmelaget i avslutningsminuttene.

To minutter før slutt fikk Pablo Zabaleta og Bacary Sagna begge rødt kort. De kjempet om en ball på sidelinja da begge gikk i bakken etter litt knuffing. De to ble så stående med pannene mot hverandre før dommeren dro opp to strenge røde kort.

Bare minutter etter blåste han for full tid.