Så nær var VIF

JORDAL AMFI (Dagbladet): E-ligaen, Vålerenga- MoDo 2- 3. Her fyrer Johan Brummer av skuddet som kunne gitt Vålerenga en sensasjonell ledelse. Men marginene var svenske i går og dermed ble det bare nok et hederlig tap mot Europatoppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men Vålerenga burde faktisk vunnet. De hadde Europas beste ishockeylag i kne i hele siste periode. På 2- 2 skjøt Øystein Olsen i tverrliggeren, mens Brummer, Rune Fjeldstad og Niklas Gällstedt alle var alene med MoDo-målvakten.

Likevel er ikke Brummer overrasket over det sjansemessige overtaket.

- Det er ikke så stor sensasjon at vi spiller jevnt med de beste i Europa. Norske lag kan faktisk spille ishockey, sier en meget skuffet Brummer.

Også Øystein Olsen var lei seg. Men han har grunn til å glede seg over egen form. 30-åringen har kanskje aldri vært bedre, og nå gleder han seg til å spille for Norge i VM-kvalifiseringen neste helg.

- Det har aldri vært noe tull mellom meg og Leif Boork. Grunnen til at jeg tidligere sa nei til landslaget, var at jeg tapte penger. Nå stiller arbeidsgiveren opp med full lønn. Og da er det en selvfølge at jeg blir med, sier Øystein Olsen.

BARE NESTEN: Vålerenga både kunne og skulle vunnet mot Europas beste ishockeylag MoDo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer