Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sa navnet sitt tre ganger og fikk plutselig rødt kort: - Bisarr hendelse

Det gikk ikke på skinner da den tidligere Arsenal-spilleren Sanchez Watt sparket bort ballen i frustrasjon.

FIKK DET RØDE KORTET: Sanchez Watt sa bare navnet sitt, men dommeren misforstod. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
FIKK DET RØDE KORTET: Sanchez Watt sa bare navnet sitt, men dommeren misforstod. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Navnet skjemmer ingen heter det, men den tidligere Arsenal-spilleren Sanchez Watt fikk nylig erfare at navnet hans kan skape forvirring på fotballbanen.

Hemel Hempstead slo East Thurrock 2-0 i National League South i går, og i løpet av kampen sparket Watt ballen bort i frustrasjon over at laget ikke fikk en corner. Da dommer Dean Hulme ba om spillerens navn for å notere det i blokka og vise ham det gule kortet, svarte Watt gjentatte ganger hva han het.

Problemet er bare at Watt høres ut som What (hva), så dommeren trodde Watt svarte «What?» gjentatte ganger. Så i stedet for det gule kortet, tok dommer Hulme resolutt fram det røde kortet for usportslig oppførsel.

«Rødt kort: Sanchez blir utvist, antagelig for uenighet med dommeren», skrev klubben på Twitter, før de fulgte opp med:

«Og plutselig skifter kortet til gult. En ganske bisarr hendelse, som ble forårsaket av avgjørelsen om å gi Thurrock utspill fra mål, da det var tydelig at ballen traff en forsvarer før den gikk over linja».

- Menneskelig feil

For dommeren trakk tilbake kortet da han innså at spilleren het Watt til etternavn og ikke hadde vært frekk mot pipeblåseren.

- Det var en menneskelig feil, sier Hemels styreformann Dave Boggins til engelske BBC.

Dommeren gikk selv inn i garderoben til Hemel for å forklare hva som hadde skjedd.

- Dommeren var mann nok til å rette opp i det. Jeg tror alle syntes det var morsomt etterpå - inkludert dommeren, sier Boggins.

- Han unnskyldte seg og så humoren i det. Han var en god dommer i kveld for å være rettferdig overfor ham, sier Boggins.

Spilte i Arsenal

Sanchez Watt spilte tre kamper for Arsenal i Ligacupen som 18-åring. 27-åringen har tidligere vært på utlån i klubber som Leeds og Sheffield Wednesday.

De siste sesongene har han slitt med spilletid i mindre klubber som Kerala Blasters (India), Crawley Town, Billericay Town og Hemel Hempstead Town.

Han har også spilt for engelske ungdomslag som U16, U17 og U19.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling