Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sa nei til 10 millioner

Vidar Riseth valgte Rosenborg framfor italiensk storklubb.

(Dagbladet.no): I vinter kom et italiensk storlag på banen og ville kjøpe RBK-stopperen. RBK-gutta ladet opp med flere gode kamper på La Manga i februar, blant annet mot København og Lokomotiv Moskva. På tribunen satt italienere klare med penger og kontrakt.

- De tok direkte kontakt, og sa at klubben ville kjøpe meg umiddelbart, forteller Vidar Riseth (34) til Trønder-Avisa.

Men 34-åringen takket nei, og skrev heller under en ny treårskontrakt med Rosenborg.

Det er flere årsaker til at 34-åringen valgte et liv i Trøndelag framfor et liv i Italia.

Hans eldste datter begynner på skolen til høsten, og erfaringen som familien til Tore André Flo gjorde i Siena, gjorde det lite fristende å dra. Både språkmessig og i forhold til skole- og barnehageplass er Italia ikke det enkleste landet å være i, forteller han til avisa.

Etter årets sesong kunne italienerne ha kjøpt Riseth ut av kontrakten uten å betale så mye i overgangspenger.

- De la et svært lukrativt lønnstilbud på bordet. Det var snakk om mange, mange millioner kroner i året. Når du får et sånt tilbud, så er det klart du tenker deg om. Hadde jeg vært 22 år, ville jeg slått til uten å blunke, sier Vidar Riseth til Trønder-Avisa. Kjærlighet til Rosenborg spilte også inn. Jeg har lyst til å være her og få til noe sammen gutta, forteller han til avisa.

I kveld starter Eliteserien opp igjen, og Rosenborg møter Lillestrøm på Åråsen klokka 20. Tippeliga-starten følger du direkte på Dagbladet.no

Sa nei til 10 millioner
 TAKKET NEI: Rosenborg-veteranen vil ikke skifte klubb. Foto: ARNT E. FOLVIK
TAKKET NEI: Rosenborg-veteranen vil ikke skifte klubb. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling