Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sa nei til Chelsea

Englands manager Sven Göran Eriksson hadde i forrige uke et møte med Chelseas nye eier, russeren Roman Abramovich. Men svensken har ingen planer om å ta over klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rykteflommen i Englands hovedstad spredte seg raskt da det ble kjent at Svennis hadde hatt et lengre møte med London-klubbens nye eier.

Det er ingen hemmelighet at russeren gjerne vil bli kvitt sin italienske manager Claudio Ranieri, for å la sin svenske venn ta over jobben på Stamford Bridge.

Møte hos russeren

- Jeg kan bekrefte at jeg var i et møte i forrige uke sammen med fotballagent Pini Zahavi og Roman Abramovich, på sistnevntes eiendom i London, sier Sven Göran Eriksson til FAs hjemmeside.

Det er ingen tvil om at det engelske fotballforbundet ønsket seg en rask avklaring på avsløringen om møtet mellom Eriksson og Abramovich.

- Pini Zahavi og jeg har vært gode venner i 20 år, helt siden jeg var manager i portugisiske Benfica, sier Eriksson. - Siden Pini er mye i London, møtes vi ofte sosialt.

Men denne gang var det ikke bare sin agentvenn svensken møtte, men Svennis bedyrer at han ikke vil bytte bort det engelske fotballforbundets adresse Soho Square med Stamford Bridge.

Gir seg ikke

- Jeg har kjent Roman Abramovich i flere måneder og har satt pris på den sosiale omgangen jeg har hatt med ham når han har vært i London, sier Eriksson.

- Men jeg skal fullføre jobben med England i fotball-EM i Portugal i 2004.

ETTERTRAKTET: Sven Göran Eriksson kobles nå til Chelsea. Tidligere har England-sjefen vært i samtaler om jobben som manager i Manchester United.