HAR VALGT Å STÅ UTENFOR LANDSLAGET: Men i dag var Magnus Moan og Petter Tande likevel blant de åtte som ble tatt ut A-landslaget. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
HAR VALGT Å STÅ UTENFOR LANDSLAGET: Men i dag var Magnus Moan og Petter Tande likevel blant de åtte som ble tatt ut A-landslaget. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Sa nei til landslaget - ble tatt ut likevel

Magnus Moan og Petter Tande.

||| Norges Skiforbund har tatt ut Magnus Moan og Petter Tande på kombinertlandslaget, men landslagsledelsen avventer om de takker ja eller nei til plassen. Moan og Tande valgte nylig å stå utenfor landslaget på grunn av sportslige årsaker, men skiforbundet har forsøkt å overtale duoen til å bli.

- Vi har brukt mye tid og strukket oss langt for Petter og Magnus om et tilpasset opplegg på landslaget. Begge er uttatt ut ifra sportslige kvaliteter, og vi har gitt svarfrist til 8. juni, sier sportssjef Kjetil Strandbråten.

Håvard Klemetsen er tilbake på A-landslaget, mens Espen Rian må ned på B-laget.

- Vi har valgt å gi Håvard Klemetsen sjansen igjen fordi vi mener at han har hoppferdigheter inne, som han tidligere ikke har fått vist i konkurranser. Med noen endringer på hoppsiden kan ha ta det siste, store steget, sier Strandbråten.

Åtte løpere er tatt ut på A-landslaget, fem på B-laget og seks på juniorlandslaget for neste sesong.

(NTB)