Petter Northug TV2

Sa nei til lillebror

Her viste to brødre Northug virkelig topp klasse.

I FORM: Even Northug meldte seg på i OL-diskusjonen etter 5. plass på sprinten i Davos. Etter løpet fikk han se hvordan pappa John Northug reagerte da han gikk videre fra prologen. Video: Bilder fra TV 2 og TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET er en stund siden to brødre Northug hadde en stor dag i og rundt langrennssporet. Kanskje må vi tilbake til VM-finalen i sprint i Falun 2015 der mellomste bror Thomas fulgte Petter opp den nest siste sprintbakken, og brødrene endte med gull og sjetteplass. Men det har skjedd mye med familien både i og utenfor sporet siden da.

Det var vel derfor storebror Petter i TV 2-boksen i går slet med å kontrollere spenningen da yngstemann Even Northug som hasteinnkalt reserve på det norske laget, lekende lett tok seg til finalen i verdenscupen i Davos:

- Følelsene tar overhånd, sa Petter.

Men det var jo det de ikke gjorde for denne ferske TV-kommentatoren.

DA Even med en femteplass meldte seg inn i diskusjonen om hvilke skiløpere Norge skal sende til Beijing-OL, sa Petter nei til lillebror. Sånn viste han på nytt hvilket toppnivå han selv har inne i sin nye jobb hos TV2.

Der og da kostet det sikkert å holde tonen. Det er sterke følelser mellom alle gutta i familien. Det har pappa Northug for lengst vist:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer