Petter Northug TV2

Sa nei til lillebror

Her viste to brødre Northug virkelig topp klasse.

I FORM: Even Northug meldte seg på i OL-diskusjonen etter 5. plass på sprinten i Davos. Etter løpet fikk han se hvordan pappa John Northug reagerte da han gikk videre fra prologen. Video: Bilder fra TV 2 og TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET er en stund siden to brødre Northug hadde en stor dag i og rundt langrennssporet. Kanskje må vi tilbake til VM-finalen i sprint i Falun 2015 der mellomste bror Thomas fulgte Petter opp den nest siste sprintbakken, og brødrene endte med gull og sjetteplass. Men det har skjedd mye med familien både i og utenfor sporet siden da.

Det var vel derfor storebror Petter i TV 2-boksen i går slet med å kontrollere spenningen da yngstemann Even Northug som hasteinnkalt reserve på det norske laget, lekende lett tok seg til finalen i verdenscupen i Davos:

- Følelsene tar overhånd, sa Petter.

Men det var jo det de ikke gjorde for denne ferske TV-kommentatoren.

DA Even med en femteplass meldte seg inn i diskusjonen om hvilke skiløpere Norge skal sende til Beijing-OL, sa Petter nei til lillebror. Sånn viste han på nytt hvilket toppnivå han selv har inne i sin nye jobb hos TV2.

Der og da kostet det sikkert å holde tonen. Det er sterke følelser mellom alle gutta i familien. Det har pappa Northug for lengst vist:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.