Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Så nettopp den verste headingen i Premier Leagues historie»

Spisslegenden Gary Lineker fleiper med Alexander Tettey.

FIKK SJANSEN: Alexander Tettey fikk testet seg mot verdensstjernene i Chelsea på Stamford Bridge i går. Nordmannen kom greit fra oppgaven, men skapte munterhet med sin komiske stupheading i 1. omgang. Her i duell med Fernando Torres. Foto:   EPA/KERIM OKTEN
FIKK SJANSEN: Alexander Tettey fikk testet seg mot verdensstjernene i Chelsea på Stamford Bridge i går. Nordmannen kom greit fra oppgaven, men skapte munterhet med sin komiske stupheading i 1. omgang. Her i duell med Fernando Torres. Foto: EPA/KERIM OKTEN Vis mer

(Dagbladet): To nordmenn har fått sin Premier League-debut fra start borte mot Chelsea:

Kristofer Hæstad og Alexander Tettey.

For Hæstad ble det en marerittaktig opplevelse, da tilbakespillet hans ble til en målgivende pasning for Arjen Robben.

For Alexander Tettey gikk det vesentlig bedre, selv om Norwich tapte så klart som 1-4.

Nordmannen var ikke veldig mye involvert, men gjorde seg ikke bort og svekket neppe sjansene for å få starte flere kamper for «Canaries».

Likevel var det én episode i 1. omgang der Tettey ufrivillig skapte munterhet blant hjemmefansen og nøytrale tilskuere: På stillingen 1-1 fikk han stå helt alene på 8-9 meter, med John Terry og Ashley Cole på hver sin side, da innlegget kom fra høyre.

Tettey kunne avsluttet med høyrebeinet, men gikk for en stupheading. Han traff imidlertid helt feil og sendte ballen i retning av cornerflagget.

Twitter greide ikke den gamle storscoreren Gary Lineker, som leder Match of the Day-sendingene på BBC, å dy seg:

- Så nettopp sett det som meget vel kan være den verste headingen i Premier Leagues historie, fra Tettey på Norwich. Trengte ikke Opta for å se det, skrev Lineker - som like før hadde skrevet at Everton har scoret hele seks mål på headinger så langt i sesongen.

TV 2-ekspert Lars Bohinen ga Tettey godkjent i debuten fra start.

- Det er en litt utakknemlig oppgave å få debuten fra start på Stamford Bridge, i en kamp man vet han vil bli løpende mye imellom. Han har ikke gjort seg bort, bortsett fra med headingen, jeg synes han har vært grei. Ikke noe spesielt å snakke om, sa han.