Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sa opp i Fulham for å ta over Aston Villa

Men de vil ikke ha Mark Hughes. Nå raser Fulham mot waliseren.

FERDIG I VILLA: Gerard Houlier og Aston Villa ble enige om å avslutte samarbeidet tidligere denne uken. Franskmannen har hatt helseproblemer. Foto: Reuters / Eddie Keogh
FERDIG I VILLA: Gerard Houlier og Aston Villa ble enige om å avslutte samarbeidet tidligere denne uken. Franskmannen har hatt helseproblemer. Foto: Reuters / Eddie Keogh Vis mer

(Dagbladet): Mark Hughes sa i går opp jobben som Fulham-manager. 47-åringen hadde en klausul i kontrakten som gjorde det mulig for ham å si opp jobben vederlagsfritt.

Det var ventet at Hughes skulle overta Aston Villa etter Gerard Houllier, men engelske medier skriver i dag at Villa ikke skal være interessert i den tidligere Blackburn- og Manchester City-manageren, ifølge The Times, The Independent og The Guardian i dag.

Villa skal være lite imponert over Hughes oppførsel overfor Fulham etter at det ble klart at han var favoritt til Villa-jobben. Sjef i Aston Villa, Paul Faulkner, skal ha pratet med Fulham-sjef Alistair Mackintosh og gjort det klart at de ikke ønsker å signere waliseren.

Hughes gjorde det i går kveld klart at han «ikke hadde snakket med andre klubber». Hughes ventet med å bruke klausulen før 1. juni ettersom Premier League-regelverket ville forbudt det.

Al Fayed ble rasende Fulhams styreformann Mohamed Al Fayed var i går rasende over Huges fratreden fra managerstolen.

- Styreformannen ble mer og mer irritert over måten Mark posisjonerte seg for en annen klubb mens han fremdeles forhandlet med oss, sa en talsmann for Fulham i går kveld.

Hughes skal ha vært nære en ny kontrakt med London-klubben, men partene ble ikke enige da Hughes-representant Kia Joorabchian - den kontroversielle rådgiveren til Carlos Tevez - kom med sky høye krav.

SA OPP: Mark Hughes sa i går opp som sjef i Fulham. Foto: AP Photo / Scott Heppell
SA OPP: Mark Hughes sa i går opp som sjef i Fulham. Foto: AP Photo / Scott Heppell Vis mer

Nå er alle bruer brent, og en talsmann for Al Fayed sa i går at det var utelukket at Hughes ville gjøre en overraskende retur til London-klubben.

Chelsea interessert Spekulasjonene om hvem som nå skal overta Aston Villa og Fulham har begynt å gå i engelsk presse i dag.

Carlo Ancelotti, Martin Jol, Roberto Martinez og Steve McClaren er de heteste navnene til å overta Villa, mens tidligere Villa- og Celtic-manager Martin O'Neill har seilt frem som favoritten til å overta Fulham.

Hughes på sin side går en usikker tid i møte, men ifølge The Times skal Chelsea være interessert i å prate med han. Roman Abramovich og Chelsea-ledelsen er imidlertid først og fremst interessert i Guus Hiddink.

TIL VILLA? Tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti er ett av navnene som nevnes i Villa-sammenheng. Foto: EPA / ROBIN PARKER
TIL VILLA? Tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti er ett av navnene som nevnes i Villa-sammenheng. Foto: EPA / ROBIN PARKER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media