Sa opp Sandnes Ulf-jobben etter én kamp

Kampen mot Molde ble den eneste - mener klubbens trenersparking var feil.

Molde - Sandnes Ulf 3-1 (1-1)

MOLDE (Dagbladet): Søndag tapte Sandnes Ulf den viktige bortekampen mot serieleder Molde.

Tidligere i uka fikk hovedtrener for Sandnes Ulf sparken etter dårlige resultater. I dag ledet Andersens assistent laget fra benken.

Det ble også hans siste arbeidsdag.

- Det er trist - Dette var min siste kamp, og siste arbeidsdag i Sandnes Ulf. Det er trist. Klubben jobber nå på spreng for å finne ny trener, bekrefter trener Bjarte Lunde Aarsheim overfor Dagbladet.

- Det ble et kort samarbeid. Det er dette jeg liker å gjør, men det er klart at når du ligger sist må du ta din del av ansvaret, sier han.

Tross 3-1-tapet på Aker Stadion, kjempet laget iherdig i 60 minutter.

Men etter at kaptein Aksel Berget Skjølsvik måtte forlate banen med to gule kort, ble det for tøft for eliteseriens tabelljumbo.

FERDIG: Sandnes Ulfs assistenttrener Bjarte Andre Lunde Aarsheim (midten) gir Aksel Berget Skjølsvik (t.v.) et klapp på skulderen etter utvisningen i eliteseriekampen mellom Molde og Sandnes Ulf på Aker Stadion. Lunde Aarsheim er nå ferdig i klubben. Moldes trener Tor Ole Skullerud til høyre.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
FERDIG: Sandnes Ulfs assistenttrener Bjarte Andre Lunde Aarsheim (midten) gir Aksel Berget Skjølsvik (t.v.) et klapp på skulderen etter utvisningen i eliteseriekampen mellom Molde og Sandnes Ulf på Aker Stadion. Lunde Aarsheim er nå ferdig i klubben. Moldes trener Tor Ole Skullerud til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Slik vi framstår i dag, tror jeg spillerne kommer til å komme seg ut av dette - det er jeg helt sikker på, fastslår Lunde.

Fortsetter som bankmann - Hva slags planer har du nå?

- Jeg kommer til å fortsette i Sandnes Sparebank for fullt, der jeg har hatt 40 prosent stilling. Så får vi se hva framtida bringer. Jeg vet ikke om jeg fortsetter i fotballen - det er ikke så mange jobber, forteller han.

- Avgjørelsen til klubben var feil. Det er litt av grunnen for min avgjørelse. Jeg vil takke spillerne for lojaliteten dem har vist meg og Asle. Spillergruppa visste at dette var min siste opptreden, sier Bjarte Lunde Aarsheim til Dagbladet.

Tom Nordlie er favoritt til å ta over som hovedtrener, og skal være i samtaler med klubben.