Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Så sant jeg ikke kjører i fylla, eller raner noen, tror jeg ikke at jeg får sparken

Og nå blir Mjøndalens år i Tippeligaen TV-serie.

KJEMPER FOR Å OVERLEVE: Mjøndalen møter Start på Sør Arena klokka 19.00 i dag. - Jeg merker det veldig, jeg har ikke lyst til å rykke ned, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Her foran hovedtribunen på Isachsen Stadion. Foto: Nina Hansen
KJEMPER FOR Å OVERLEVE: Mjøndalen møter Start på Sør Arena klokka 19.00 i dag. - Jeg merker det veldig, jeg har ikke lyst til å rykke ned, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Her foran hovedtribunen på Isachsen Stadion. Foto: Nina Hansen Vis mer

MJØNDALEN (Dagbladet): Mjøndalen og trener Vegard Hansen (46) har vært gjennom en vanvittig sesong. Alt blir filmet. Til vinteren kommer TV-serien.

- Vi gledet oss lenge. Så begynte vi å bli litt usikre. Nå er jeg rett og slett livredd, sier Hansen om TV-serien før dagens bunnthriller mot Start i Kristiansand.

Serien skal vises på TV 2 i februar eller mars.

- Jeg har sett en halv episode. Jeg er ikke redd for klubben, den kommer godt ut av det. Men jeg er nok ikke bare grei og sympatisk. Jeg hører det sildrer i glass rundt meg. Jeg har en annen side, og det er en sterk vinnevilje. Hver gang de filmer, har jeg mikrofonen på meg. Du merker det når de filmer deg opp i ansiktet. Men ikke når de står 30 meter unna. Jeg har sagt og gjort ting under kamper som ikke er bra, sier Hansen.- Så du frykter TV-serien?

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?