Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Så sier du halvfeite hore til meg

Nordlie kranglet med Viking-supporterne.

(Dagbladet.no): Like etter at Viking hadde vunnet 1-0 over Lillestrøm i en treningskamp startet en ny kamp. Denne gangen utenfor banen. Lillestrøm-trener likte dårlig Viking-supporternes sangvalg og sa klart fra hva han mente, skriver aftenbladet.no.


- Nei, jeg bare går forbi og så slenger de en del dritt og det må de få lov til når de betaler for å komme inn. Jeg sa bare at det var unødvendig, dere var rimelig fornøyde for halvannet år siden. Det er rimelig greit å heie på sitt eget lag. For et og et halvt år siden var jeg god nok. Nå er jeg tydeligvis ikke det lenger, sa den tidligere Viking-treneren til aftenbladet.no.

I 2006 lå Viking-supporterne langflate etter Nordlie. Den gang reddet han klubben fra nedrykk. Nå har tydeligvis kjærligheten tatt slutt.


Viking-supporterne skal ha sunget «hvem f.. er Tom Nordlie, vi har Uwe Rösler» og dette falt ikke i god jord hos Nordlie.

Da krangelen var slutt gikk den omfangsrike treneren rett i garderoben.

Det var Peter Ljeh som senket Tom Nordlies menn etter 62 minutter i regnet på Øksnevad tidligere i dag. Flere av spillerne fikk problemer under kampen.

- Bjørn Helge Riise frøs så fælt at han klarte ikke å flytte beina, sa Nordlie til aftenbladet.no etter kampen.

image: - Så sier du halvfeite hore til meg
image: - Så sier du halvfeite hore til meg
IKKE GOD NOK LENGER: Lillestrøm-treneren mente at han ikke var bra nok for Vikings supportere lenger.
IKKE FORNØYD: Lillestrøm-treneren var ikke fornøyd etter kampen.
MÅ FÅ LOV TIL Å SLENGE MED LEPPA: Tom Nordlie mener supportere må få lov til å slenge litt med leppa så lenge de har betalt for å se kampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media