Så sønnen falle om med hjertestans

Buffalo Bills-spilleren Damar Hamlin kollapset på banen under en kamp mot Cincinnati Bengals. På tribunen satt mora hans.

STYGGE SCENER: Buffalo Bills-trener Sean McDermott på knærne og spillere i sjokk etter at Damar Hamlin falt om på banen. Foto: Kareem Elgazzar/USA TODAY/NTB
STYGGE SCENER: Buffalo Bills-trener Sean McDermott på knærne og spillere i sjokk etter at Damar Hamlin falt om på banen. Foto: Kareem Elgazzar/USA TODAY/NTB Vis mer
Publisert

Det ble utført hjerte-lunge-redning på Hamlin før han ble kjørt til sykehus i en ambulanse. Kampen ble deretter stanset.

ESPN melder at mora hans var på tribunen, og at hun ble med Hamlin i ambulansen.

Buffalo Bills skrev i en uttalelse på Twitter i dag morges at Hamlin fikk hjertestans og at tilstanden hans er kritisk.

Hamlin kolliderte med en Bengals-spiller under kampen, men kom seg på beina og justerte ansiktsbeskyttelsen sin før han falt bakover og lå livløs på bakken.

Han ble raskt omringet av spillere fra begge lag, som dannet en vegg rundt ham. Flere gråt åpenlyst og klarte ikke se på dramaet som utspilte seg på banen.

Ambulansen var på plass fire minutter etter kollapsen. Seksten minutter etter kollapsen ble han fraktet bort i ambulanse.

- Hjerterytmen hans ble gjenopprettet på banen og han ble overført til UC Medical Center for videre testing og behandling. Han er nå bedøvet og oppført i kritisk tilstand, skriver klubben.

Dagbladet/NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer