Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Så superstjerna naken. Fikk sjokk

Den rumenske tennisspilleren Alexandra Cadantu deler et Serena Williams-minne hun aldri har glemt.

SUPERSTJERNA: Serena Williams er den kvinnen med flest Grand Slam-titler. Totalt har hun vunnet 23, én mer en tyske Steffi Graf. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNA: Serena Williams er den kvinnen med flest Grand Slam-titler. Totalt har hun vunnet 23, én mer en tyske Steffi Graf. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cadantu fortalte nylig historien til den rumenske avisa Digisport, gjenfortalt hos russiske RT, og kommer fra da hun skulle gjøre sin Grand Slam-debut i 2012.

For første gang skulle hun måle krefter med verdenstoppen i tennis, og Cadantu var selvfølgelig både nervøs og spent. Men når hun i dag ser tilbake på Grand Slam-debuten, er det en ting som har brent seg fast på netthinna.

Øyeblikket da hun så Serena Williams naken.

KRITISERES: Tennisstjerna Elliot Benchetrit er i hardt vært etter at disse bildene begynte å sirkulere på nettet. Video:@Tennisportalen TV Vis mer

- Utrolig

Møtet kom i forkant av den første runden av Australian Open, som ble Cadantus første og eneste kamp i turneringen.

- Det første minnet jeg har fra en Grand Slam er at jeg så henne (Serena Williams) naken. Jeg var i sjokk i ei uke, for hun var så stor, sier Cadantu til det rumenske nettstedet.

Cadantu selv har aldri har greid å nå den ypperste verdenseliten. Hennes høyeste rangering var nummer 59 i 2014, og per dags dato er hun rangert som kvinne nummer 292 i tennisverden.

FIKK SJOKK: Den rumenske tennisspilleren Alexandra Cadantu. Foto: NTB Scanpix
FIKK SJOKK: Den rumenske tennisspilleren Alexandra Cadantu. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Serena Williams derimot har dominert tennisverden i en årrekke før og etter møtet i 2012. Totalt har hun rasket med seg 23 Grand Slam-titler.

Den første kom under US Open i 1999, den siste vant hun under Australian Open i 2017.

Cadantu er mektig imponert over det Williams har fått til, og fortsetter garderobehistorien med å hylle amerikaneren:

- Det er rett og slett utrolig. Både hvordan hun ser ut, men også måten hun kan spille og bevege seg på

- Annerledes

Serena Williams har snakket offentlig om egen kropp en rekke ganger gjennom karrieren.

Hun hadde store komplekser for egen kropp tidlig i karrieren, men har flere ganger fortalt at hun har funnet ro med at hun er «annerledes».

- Jeg har store kurver. Enorme pupper og denne massive rumpa. Jeg ser ikke ut som alle andre jenter, og tok det litt tid før jeg følte meg komfortabel med kroppen min. Jeg er annerledes, men annerledes er bra, har hun tidligere uttalt til Miami Herald.

i 2015 fikk en artikkel publisert i New York Times om Serena Williams (33) og kroppsfokus det til å koke i USA. Williams svarte umiddelbart med et bikinibilde, og i etterkant gikk nylig gikk suksessforfatter J.K. Rowlings ut og forsvarte Williams mot en person som mente tennisspilleren var «bygd som en mann».

- Dette er meg. Kroppen min er mitt våpen. Jeg er glad for at jeg har den kroppen jeg har, sa Williams til Business Insider i 2018.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!