Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Så tegn på at de var litt primadonnaer

Myggen refser RBK-gutta.

IKKE IMPONERT OVER RBKs OPPFØRSEL: Erik Mykland så primadonna-tendenser hos spillere som Per Ciljan Skjelbred og Vadim Demidov. 
Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
IKKE IMPONERT OVER RBKs OPPFØRSEL: Erik Mykland så primadonna-tendenser hos spillere som Per Ciljan Skjelbred og Vadim Demidov. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

|||Rosenborg - Start 2-3

(Dagbladet.no): 92 fine minutter og ett minutt i helvete. Slik beskrev Tom Henning Øvrebø søndagens batalje på Lerkendal, der Start påførte seriemesteren deres første tap for sesongen under svært så dramatiske omstendigheter.

På stillingen 2-2 dyttet Rade Prica en overspillende Clarence Goodson i bakken. Øvrebø dømte straffe til Start, ga i tumultene som fulgte ga han Rune Almenning Jarstein og Alejandro Lago gult kort for usportslig oppførsel.

I TV 2s fotballstudio i kveld var Erik «Myggen» Mykland - som selv har spilt i Start store deler av sesongen - svært kritisk til hvordan seriemesterene framsto gjennom store deler av kampen.

LA EN DEMPER PÅ GULLFESTEN: Allsangen sammen med Åge Aleksandersen ble noe preget av at RBK gikk på sitt første tap for sesongen, på bitreste vis. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
LA EN DEMPER PÅ GULLFESTEN: Allsangen sammen med Åge Aleksandersen ble noe preget av at RBK gikk på sitt første tap for sesongen, på bitreste vis. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

- I 1. omgang så jeg tegn til at de var litt primadonnaer. Skjelbred og Demidov løp rundt og klaget på dommeren, slo ut med hendene, og var rett og slett ikke med i kampen. Det som skjedde på slutten var ikke tilfeldig. Det virket som de var større enn ligaen selv da de begynte å løpe etter dommeren på den måten der, mente Myggen.

Flere av RBK-gutta står hardt på at Prica ble dyttet først, og at straffen var av det latterlige slaget, men Myggen skjønner ikke hva de snakker om:

- Hvis du dytter ned en spiller to meter foran dommeren, skal du ikke stå og diskutere hvem som skal ha gule kort. Det er en soleklar straffe, og de hopper på Start-spilleren etter at de har seieren i lomma. Det er dårlig «attityd», rett og slett, sa Myggen.

Øvrebø selv greide heller ikke å se at Prica ble dyttet først da han fikk se TV-bildene.

- Ut fra disse bildene kan jeg ikke se at han blir løpt ned først, men jeg ser klart at han dytter ned Start-spilleren. Da er det straffe, sier dommeren.

RASENDE: Rune Almenning Jarstein var illsint da Start fikk straffe på overtid, og var ikke stort mindre sint etter kampen. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
RASENDE: Rune Almenning Jarstein var illsint da Start fikk straffe på overtid, og var ikke stort mindre sint etter kampen. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling