Jürgen Klopp og Liverpool lukter rekorder

Så tidlig kan de ta gull

Det er liten tvil om at Jürgen Klopp og Liverpool kommer til å ta Premier League-gullet til slutt, men det er flere rekorder som kan knuses dersom de fortsetter storspillet.

LUKTER GULL: Jürgen Klopp og Liverpool har en ledelse i Premier League som det er «umulig»

 å rote bort. Foto: Manu Reino / SOPA Images / Shutterstock (10560823d) / NTB Scanpix
LUKTER GULL: Jürgen Klopp og Liverpool har en ledelse i Premier League som det er «umulig» å rote bort. Foto: Manu Reino / SOPA Images / Shutterstock (10560823d) / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liverpool stormer mot ligagull, og det er bare et stort mirakel som kan hindre dem i å sikre seg trofeet. De står fortsatt ubeseiret i Premier League denne sesongen, og de har bare tapt poeng ved ett tilfelle.

Det fører til at rødtrøyene står med 76 poeng etter 26 serierunder spilt, og klubben kan knuse flere rekorder. Blant annet kan de bli laget som har vunnet Premier League tidligst.

Fem seire er nøkkelen

Det er Manchester United som har rekorden for den tidligste Premier League-seieren. Sir Alex Fergusons menn vant ligaen så tidlig som 14. april i 2000/2001-sesongen.

Den rekorden kan Jürgen Klopps menn knuse dersom ting går deres vei.

Liverpool trenger fem seire i løpet av sine tolv siste kamper for å sikre seriegullet. Det vil altså si at om de tar fem seire på rad vil de vinne serien mot Crystal Palace 21. mars.

Men den kampen kan bli utsatt, dersom Liverpool skulle nå kvartfinalen i FA-cupen. Serielederen møter en tøff utfordring i Chelsea, så det er langt fra sikkert at de går videre i cupen.

Kollapsen Liverpool vil unngå

I teorien kan Liverpool ta seriegull enda tidligere. Dersom Manchester City taper mot Manchester United eller Burnley, kan ligagullet ende opp i Liverpool 16. mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer