- Så tok han plastposen sin og gikk

Mathisen om Lindbæks plutselige hjemreise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Først takket han nei til Start. Så ombestemte han seg og skrev under en korttidskontrakt. Så, like før kampstart mellom Kristiansand-klubben og FC København i dag, pakket han sammen og reiste tilbake til Sverige.

Til da trodde Starts sports- og mediedirektør trodde at klubben hadde sikret seg et solid alternativ på spissplassen.

– Det har vært en komedie fra starten av. Vi fikk et tilbud om å få ham ut året, så sa han først nei til tilbudet vårt. Etter mye om og men så takket han ja til oss seint i går kveld, sier Svein Mathisen til fvn.no.

Men så snudde Schei Lindbæk igjen.

– Jeg skulle ha et møte med Stig Inge klokken fire i dag, fem på fire så kom André bort til meg og sa at han var veldig usikker fortsatt. Vi hadde ikke signert noen papirer ennå, men han sa han hadde fått et tilbud fra Tyskland om en kontrakt på 2-3 år, sier Mathisen.

– Jeg fortalte André at vi hadde en avtale, og hvis ikke den fortsatt gjaldt, så var døra der. Så tok han plastposen sin og gikk.

Schei Lindbæk skulle etter planen spille fra start i treningskampen mot Ståle Solbakkens menn i dag, men slik gikk det altså ikke. Spissen unnskylder oppførselen sin i en tekstmelding overfor fvn.no.

– Unnskyld Start. Trengte mer tid. Var utrolig usikker med avgjørelsen, men familien var viktigst for meg nå, skriver han.

USIKKER: André Schei Lindbæk sliter med å bestemme seg for hva han vil med fotballframtiden. Foto: ERIK JOHANSEN/SCANPIX
USIKKER: André Schei Lindbæk sliter med å bestemme seg for hva han vil med fotballframtiden. Foto: ERIK JOHANSEN/SCANPIX Vis mer
OVERRASKET: - Vi har gjort alt riktig. Det er tydeligvis noe som plager ham, og da var det bare å si "goodbye", sier Svein Mathisen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer