Rune Almenning Jarstein:

Sa unnskyld til fansen

Magasinet Kicker kårer ham til den beste spilleren i Hertha Berlin denne sesongen. Men på slutten raknet det for Rune Almenning Jarstein (33) og laget.

FORBEREDER KAMP: Rune Almenning Jarstein (i midten) og Norge møter Island i privatlandskamp lørdag. Her er laget på vei til trening på Ullevaal stadion. Tredjekeeper Sten Grytebust til venstre og U21-trener Leif Gunnar Smerud til høyre. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån
FORBEREDER KAMP: Rune Almenning Jarstein (i midten) og Norge møter Island i privatlandskamp lørdag. Her er laget på vei til trening på Ullevaal stadion. Tredjekeeper Sten Grytebust til venstre og U21-trener Leif Gunnar Smerud til høyre. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ULLEVAAL (Dagbladet): Så langt gikk det at Jarstein rykket ut på Instagram. Hertha hadde tapt 3–1 borte for Hannover i nest siste kamp. Da keeperen kom inn i spillerbussen, merket han at det fortsatt kokte. Og han hadde behov for å komme med et budskap til verden:

- Jeg må si unnskyld til lagkamerater og fans for prestasjonene mine i dag. Det var ikke godt nok. Nå ser jeg framover og vil jobbe knallhardt videre, skrev han.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer