Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Så ut som de norske syntes synd på seg selv

John Toshack var en tilfreds mann etter at hans unge Wales-lag ydmyket Norge.

John Toshack var en tilfreds mann etter at hans unge Wales-lag ydmyket Norge med 3-0-seier onsdag.

- Jeg er veldig fornøyd. Vi fikk forfall fra fire av spillerne som ville vært de første på lagoppstillingen, men ungguttene gjorde det veldig bra, sa han.

Han ble overrasket over at Norge ikke bød bedre motstand.

- Norge startet bra. De var bedre enn oss det første kvarteret, men så scoret vi på vårt første angrep, og det ga oss trygghet. Vi fikk bedre og bedre kontroll utover i kampen, sa han.

Baneforholdene på Racecourse Ground var mildt sagt vanskelige.

- Det virket som de norske hadde problemer med banen, og det overrasket meg også. Jeg ville trodd at den dårlige banen skulle passe dem bedre enn oss, men det ble omvendt, sa han.

Han var derimot ikke overrasket over at Åge Hareide var skuffet og frustrert etter kampen.

- Etter hvert så det ut som de norske syntes litt synd på seg selv, mens vi gjorde en veldig profesjonell jobb. Nordmennene er nok ikke fornøyd med måten de framsto utover i annen omgang, sa han.

STERK SEIER: Wales-manager John Toshack er svært tilfreds med seieren. Foto: REUTERS
STERK SEIER: Wales-manager John Toshack er svært tilfreds med seieren. Foto: REUTERS Vis mer

For 14 år siden var det Toshack som var skuffet og frustrert etter en kamp mot Norge. Da sluttet han som landslagssjef etter bare en kamp, etter at Norge overkjørte hans lag og vant 3-1 i Cardiff. Først i 2005 var den tidligere Liverpool-spissen og Real Madrid-treneren tilbake i jobben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media