Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Så ut som han var sluppet ned fra himmelen

Nå vil Rodgers forlenge med Gerrard.

GERRARD-HYLLEST: Liverpool-manager Brendan Rodgers var ikke nådig mot spillerne sine etter cuptapet mot Oldham i helga, men innbytter-kaptein Steven Gerrard får voldsom ros. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX
GERRARD-HYLLEST: Liverpool-manager Brendan Rodgers var ikke nådig mot spillerne sine etter cuptapet mot Oldham i helga, men innbytter-kaptein Steven Gerrard får voldsom ros. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers var krass i kritikken av sine unge spillere etter cuptapet mot Oldham i helga.

Han roste dagens kaptein Luis Suarez og innbytter Steven Gerrard. I går utdypet han Gerrard-skrytet.

- Jeg ville elsket å si at vi ville klart oss greit uten ham, men dessverre tror jeg ikke vi ville det i øyeblikket, sier Rodgers ifølge Daily Mirror.

- Steven Gerrard er en unik spiller. Da han kom inn mot Oldham var det som om noen hadde sluppet ham ned fra himmelen, fordi vi hevet oss til et helt annet nivå. For hver dag som går, ser du hvor viktig han fortsatt er for klubben. I en alder av 32 år er han fortsatt i så god form, sterk og innflytelsesrik overfor laget. Som kaptein har han vært fenomenal.

Gerrards kontrakt går fram til neste sommer, og Rodgers sier han ønsker å forlenge den allerede i løpet av vårsesongen.

- Steven og jeg har snakket flere ganger om en kontrakt, men foreløpig tror jeg ikke noe har skjedd. Sist vi snakket om det var innstillingen hans å komme seg gjennom sesongen og se hvordan det går. Fokuset hans er på å hjelpe gruppa å utvikle seg. Det er ingen tvil om at mellom nå og sesongslutt vil det bli sett på kontrakten hans, sier Rodgers.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!