Så var plutselig Arsenal til å kjenne igjen, likevel

To solide seirer på rad nå.

ARSENAL-JUBEL: Lukas Podolski scoret to mål da Arsenal slo Fulham 3-1 på Craven Cottage i dag. Med to strake seirer har Arsenal gitt mange kritikere en kilevink, og vist at de ikke er så svake som flere eksperter har hevdet. Foto: Sang Tan / AP
ARSENAL-JUBEL: Lukas Podolski scoret to mål da Arsenal slo Fulham 3-1 på Craven Cottage i dag. Med to strake seirer har Arsenal gitt mange kritikere en kilevink, og vist at de ikke er så svake som flere eksperter har hevdet. Foto: Sang Tan / APVis mer

Fulham - Arsenal 1-3.

Det er få - om noen - som har fått like mye kjeft som Arsenal-sjef Arsene Wenger i innledningen til årets sesong på balløya.

Og da Arsenal i tillegg 1-3 tap mot Aston Villa hjemme på Emirates i ligaåpningen, så var det mange som slo på varsellampene.

Hadde Wenger fullstendig mistet det?

Har ikke latt seg stresse Men den franske ringreven har holdt hodet kaldt.

Ja, han har ikke lyktes på overgangsmarkedet , så langt. Men han har ikke latt seg stresse.

Wenger vet  hva slags kvalitet han har.

Den første kilevinken mot kritikerne kom sist onsdag, da de slo Fenerbahce 3-0 borte i Champions League-kvalifiseringen. Og i dag fulgte de opp mot 3-1 seier mot Fulham og nordmennene Brede Hangeland og John Arne Riise på Craven Cottage i London.

Lurte Hangeland Franke Oliver Giroud noterte seg for sesongens første fulltreffer mot Fenerbahce, og sendte også Arsenal i ledelsen i dag, på herlig frekt og iskaldt vis:

Spissen var heldig som fikk ballen i beina etter en avslutning fra distanse, men det han gjorde med ballen oste det klasse av lang vei:

Brede Hangeland hang ikke med da Giroud vendte, men selv om han hadde ballen langt foran seg, så nådde han ballen akkurat før Fulham-keeperen og styrte ballen i nettmaskene.

Opphevet offside Angrepet ville for øvrig vært avblåst for offside, om John Arne Riise ikke hadde opphevet den ved å ligge for lavt.

Fulham hang brukbart med i kampen og kom til flere avslutninger. Ikke minst burde Damian Duff utlignet på en avslutning fra kort hold.

Podolski-dobbel Men Arsenal var langt mer effektive. Lukas Podolski sendte Arsenal til pause med en komfortabel 2-0 scoring da han klinte til på en keeperretur fra et Theo Walcott-skudd. Med venstreslegga fra rundt 16 meter traff han på ekte Podolski-vis.

Tyskeren kunne punktert kampen på overtid i første omgang, men valgte en dårlig løsning da han prøvde å spille mot bakerste stolpe framfor å avslutte selv fra god vinkel.

Men det var uansett Podolski som fikk æren av å punktere oppgjøret i London. 68 minutter ut i kampen viste han fram kraften i venstrefoten igjen, da han hardt og lavt smalt 3-0 i motsatt hjørne fra sin venstreside.

En vakker avslutning fra mannen som fikk en solid oppreisning fra ligaåpningen, da manager Arsene Wenger ikke fant plass til han i startelleveren.

Debut-scoring For Fulham sin del var kampen ikke så fæl som resultatet tilsier. Vertene var bra med i kampen og kom til en del brukbare muligheter. Det var fullt fortjent da nyervervelsen Darren Bent reduserte til 1-3 med å bredside inn ballen fra tre meter.

Dermed har fotballnomaden scoret for seks forskjellige Premier League-klubber.